| dany1988122 a întrebat:

E ilegal ca parintii sa isi lase copiii minori in campanie electorala?

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Unde-i sa-i lase?

Copii minori nu au voie sa voteze si nici sa stea in salile de votare, daca nu sunt insotiti de parintii lor.

| dany1988122 explică (pentru Violleta2022):

In campanie

| Violleta2022 a răspuns (pentru dany1988122):

Nu, asa ceva nu este permis, fiindca campaniile si sectiile de votare nu sunt pentru minori.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Este ilegal că minorii sa participe la orice înseamnă campanie politica.

| sierra1 a răspuns:

La lipit afișe (de ex) nu e nimic ilegal. Doar obositor.
Cred că ție ți-e lene, așa-i?

| mODIN a răspuns (pentru dany1988122):

Cred ca ai citit gresit. Aici zice ca nu are voie altcineva sa te duca sa vezi o dezbatere publica decat cu acordul parintilor.

| dany1988122 explică (pentru mODIN):

''Copiii nu pot fi folosiţi sau expuşi de către părinţi, reprezentanţi legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, furnizori de servicii sociale, alte instituţii publice''.

Lasa alineatul 3. E vorba despre alineatil 4

| sierra1 a răspuns (pentru dany1988122):

Nu e clar, lipirea de afișe e interzisă?

eu revin și afirm: cred că ți-e lene și nu știi cum să justifici asta

Si cum interzice asta ce ai zis tu?

Pai e ilegal ca, copiii minori sa fie in campanie

Adica 'sa fie in campanie', nu inteleg la ce te referi. Sierra1 zicea de lipit afise si, cum nu l-ai corectat, am presupus ca de aia vorbim. Tu la ce te referi de fapt?

Fix asa. Nu au voie minori in campanie electorala. Nu conteaza daca au acordul parintilor. Nici sa sr afiseze cu copii minori

Tot nu inteleg care e intrebarea si vad ca nici celorlalti nu le este clar. Adica nu au voie? Ce anume sa nu aiba voie? Sa lipeasca afise? Sa vada afise sau reclame politice? Sa urce pe scena si sa dea discursuri pentru un partid? Sa se alature unui partid? Chiar nu inteleg la ce te referi...

| StoicAnalysis a răspuns:

Cum adica? Sa-i lase sa ce? Ce sa faca copiii intr-o campanie electorala? Sa stranga voturi? Sa se inscrie in partid? Sa lipeasca afise? Sa tina discursuri electorale?

| simplaexistenta a răspuns:

In ce sens? Care-i seful clasei, promisiuni de genul "va fac temele toata saptamana, tuturor" sau bomboane impartite pentru mai multe voturi? Nuh, nu-i ilegal

Întrebări similare