| Syreney a întrebat:

E Kim Kardashian cea mai sexy vedeta din lume sau e un produs media? Am auzit că e foarte scundă

9 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Este imposibil să stabilești care este "Cea mai sexy vedetă din lume" cu un grad suficient de bun de relevanță.

Dacă pui 1000 de oameni să facă topul celor mai sexy 50 de vedete din lume, nu vei găsi nici măcar două topuri identice. Pentru că percepția diferă de la persoană la persoană. Ceea ce unei persoane i se pare "sexy" alteia i se pare respingător. Mai mult decât atât, chiar și opțiunile personale se pot schimba de la o zi la alta.

Și mă îndoiesc că Kim Kardashian ar apărea prea des pe prima poziție.

| Mayhem666 a răspuns:

Daca tie plasticul ti se pare sexy, atunci ok...

| Lukasssz a răspuns:

Da, intr-o zi va fi sotia mea.

| goguPatent a răspuns:

Logic ca e un produs media. Nu e nici pe departe cea mai sexy femeie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai frumoasa e Mirela Vaida

| Ganceisv a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunteți o persoană discrepanta

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ganceisv):

Yael shelbia ii da clasa din toate punctele de vedere.Mie nu îmi plac femeile cu implanturi operatele, plasticatele, prefer femeile naturale și sigure pe ele care nu urmează spiritul turmei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand are operatii estetice, nu e 100% naturala.
In al doilea rand, nu o consider nici pe departe cea mai sexy, nu in momentul de față.
Am vazut poze mai vechi cu ea de acum 15-16 ani, atunci cand nu era operata si pot spune ca acolo imi place mai mult decat acum datorita faptului ca nu avea inca operatii estetice si avea acel zambet si expresie faciala dulce care acum au disparut, in prezent avand, dupa parerea mea, un chip comercial.

Răspuns utilizator avertizat