anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal ca atunci când sunt nervoasă sa ma înroșesc la fața, sa îmi vina sa plang și în timp ce plâng sa simt asa ca și cum am fața fierbinte, sa simt ca și cum as avea un nod în gat și sa nu pot respira bine, e normal? Am 13 ani

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu prea mai exista "normalitate" mai nou happy
Mai bine zis, este posibil sa ti se intample asta. Lumea se mai simte si asa uneori, la cata lume poate face asta si se confunda cu gandurile din cap... probabil marea majoritate a facut sa para ceva problematic.

Dar nu, nu este normal, ca raspuns big grin. Ar trebui ca atunci cand te enervezi, sa fii contienta de ce s-a intamplat asta, pentru ca nu ai niciun motiv, totul este in capul tau. De ce iti vine sa plangi? Din cauza ca nu ti-ai sustinut punctul de vedere? Ca nu te intelege persoana sau lucrul pe care te enervezi? Ca treci prin asemenea momente?
Dar sunt momente... omenesti, este ok. O sa treci si de ele.

Legat insa de partea cu respiratul, asta nu prea pare ok. Senzatia de sufocare atunci cand respiri poate sa fie un semn al unei afectiuni pulmonare, cardiovasculare sau chiar o infectie. Deci daca consideri ca ceva nu este ok, atunci ar trebui sa discuti cu parintii tai despre asta si sa luati impreuna o decize.

O seara frumoasa iti doresc! ^_^

| Patriciapatricst123 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Nu știu de ce plâng când ma enervez, nu eu aleg, pur și simplu îmi vine sa plang. E ca atunci când te lovești și te doare, nu tu alegi sa plangi sau nu, pur și simplu nu te poți abține, cam asa este și la mine când ma enervez. Mersi pentru informații, o seara frumoasa și ție ^^

| DoarBogdan a răspuns (pentru Patriciapatricst123):

Trebuie sa fii putin mai puternica, iti tin pumnii! ^_^

Mersi si eu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, normal nu este. Trebuie sa te calmezi.