| PsyhoChild a întrebat:

E normal ca mama ta sa doarma la tine in camera cand tu ai 17 ani si mai esti si baiat?
Ma enerveaza parintii mei extrem de mult.
Tata o trimite pe mama in fiecare seara sa doarma la mine in camera pe motiv ca ei nu au loc amandoi in acelasi pat si imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. Nu pot sa ma joc cu prietenii mei sau sa vorbesc cu cineva ca trebuie sa fac liniste incepand cu ora 10 seara. Cum am spus, sunt asa de nervos ca mi se sparge vena la cap

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Le este frica ca te manca bau, bau, parinti empatici, aprecieaza asta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pe motiv ca ei nu au loc amandoi in acelasi pat
Dar până acum aveau? Ciudat.
Mama fiind femeie cu care nu ai avea voie să ai o relație apropiată nu este normal ca ea să doarmă la tine în cameră.
Presupun că doarme la tine, dar nu cu tine în acelaș pat. Sper asta foarte tare. Dacă este așa, ar rezulta că la tine în cameră sunt două paturi.
Așa că varianta ar fi următorea.
Tu să îi explici la tăticu că la 17 ani ești bărbat, cam da. Și dacă dormi cu mama la tine în cameră, femeie interzisă de tabu-ul de incest, devii așa de nervos din cauza asta că ți se sparge vena în cap. Așa că propune ca seara, să schimbați la ora 22 camerele. Ei să doarmă în camera ta în cele două paturi, dacă nu încap unul lângă altul în acelaș, se mai întâmplă. Iar tu să dormi în cealaltă cameră. Așa ar fi mai normal.

| Sofer a răspuns:

Greu de crezut ca nu au loc amândoi în pat.

| Nirvanaaa a răspuns:

Asta ca nu au loc in pat eu nu o cred deloc. Daca nu aveau schimbau patul. Și cum vine asta ca la ei nu e loc dar la tine da? laughing.
Explica-le ca ai 17 ani și dorești sa te odihnești singur in intimitatea ta. Începe și tu sa citești noaptea sa faci teme. Poate nu va rezista și mama ta cu lumina aprinsa sa doarmă. Propune-le sa cumpere alt pat mai mare pentru ei. In funcție de răspuns fii direct cu ei și spune-le ca ai o vârsta la care nu se mai poate. Dacă era un frate mai înțelegeam, dar așa e cu scopul de a vedea ce faci tu noaptea cred.