| Gorila12 a întrebat:

E normal de la 17 ani fumez un pachet pe zi de sobraine bag si hetsuri si mai imi iau vape rareori?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Total anormal.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este nromal, fiindca plamanii unui copil de 17 ani sunt inca nefinalizati si se pot imbolnavii si chiar da in cancer pulmonar.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Clar nu e normal, uite in ce hal ti-a afectat scrisul

| dullcat a răspuns:

Imi pare rau, dar nu e normal deloc.Mai bine ai face altceva cu banii cheltuiti lunar pe tigari.Tu practic platesti pentru a dezvolta o boala de plamani.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu e normal deloc. vine 20 de tigari pe zi, 140 pe saptamana, 560 pe luna, 6720 de tigari pe an. Uita-te la numerele astea si vezi tu daca e ok sa bagi cantitatea asta in plamanul tau nedezvoltat.

| sammie a răspuns:

,, E normal? "

Nu, deloc. Dai într-un cancer de nici doctorii nu te mai scot din el.

| mont a răspuns:

Anormal sa fumezi la 17 ani nu este, dar tu fumezi prea mult, încearcă să le reduci că în ritmul ăsta riști să ajungi la 2 pachete pe zi și chiar să le depășești în 4-5 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e. Efectele se vor vedea mai târziu, după 30 de ani.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

"E normal ca la 17 ani să îmi distrug sănătatea?"- aici este reformularea întrebării tale.
Evident nu, mai bine te scapi de ele pana nu este prea târziu.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Îți otrăvește boss toată viata cu țigările alea te rog frumos aruncăle sau nu mai face asta îți distruge sănătatea ști cum ajungi? Mai ales ca tu fumezi din toată boss nu face așa păcat ca ești un frate tânără și uite cum îți bați joc de bani tăi de munca ta de sănătatea ta de viața ta merita și sa fi atâta de tânără merita să-ți distrugi sănătatea?

| pufulescu0o a răspuns:

Nu e normal, te rog frumos sa renunti la fumat! Eu mi-am distrus dintii cu tigarile :-(

| stephc a răspuns:

Da e normal stai linistit, cauta-ne pe la 40 ani