| LoOvE a întrebat:

E normal sa ai 1.65 si 40 kg? (14 ani)

Care dintre fetele de aici are 1.65 si 40 kg?

Răspuns Câştigător
| QAlessia a răspuns:

Buna
Da! E chiar perfect pentru, varsta ta. Eu am 1, 67 Si 42 kg. si 14 ani
Stai linistita nu e nimic neinregula cu tine happy Esti perfecra pentru varsta ta

16 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Buna
Da este normal.

pa

| Minalore a răspuns:

Nu stiu eu... am 11ani, 1.50, 44kg

| urgentr a răspuns:

Esti bine, poate ar trebui 50 kg.incearca sa te ingrasi, daca esti genul care oricat ar sta si ar manca e tot slaba inseamna caa asa e conformatia ta.ai oase mai usoare.ce n-as da sa fiu ca tine.

funda?

| Rubiiiii a răspuns:

E foarte normal sa ai 40 ca la 1.65.
Nu esti nici slaba, nici grasa.
Esti numai bine.
happy!
Multa sanatate >big grin

| ynna93 a răspuns:

Pai se zice ca trebuie sa ai greutatea cu 10 mai putin incearca sa ajungi la 50 de kg.ar fi perfect.eu nu am asa.dar e un sfat.

| hatze a răspuns:

Da e normal

| TheBestLife a răspuns:

La aceasta virsta greutatea e prea mica! La 1.65 ar fi normal ca greutatea sa fie de minim 50 kg sau max. 55 kg.

| jouly a răspuns:

E normal...eu am 1.65 dar am 50 kg big grin

| ADRIANA_1393 a răspuns:

Eu am 1.58 si 40 kg dar e ok si la tinetongue:X

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Mie mi se pare ca esti cam slaba. Ai cu 25 de kg mai putin decat inaltimea. Dar depinde de cum arati. Eu zic ca este normal.

| CariKet a răspuns:

Sincer cand aveam aceasta inaltime si eu aveam 41 de kg. Dar pentru orice eventualitate ar fi mai bine sa consulti un medic.:}

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 1.69 si am 58 de kg!winking
Si multa lume mi-a zis ca sunt slabatongue(si am 13 anitongue)

| Alexa_9443 a răspuns:

Esti prea slab \ slaba!

| SuperChocoCherry a răspuns:

Nu prea este normal. Poate sa fie anorexie, dar eu zic sa mergi la medic ca poate el iti va spune clar ce este.eu am 13 ani; 1, 60 si 46 kg.straight face du`te la medic mai bine.

| lorena283 a răspuns:

La inaltimea ta trebuia sa ai mai multe kg!

| spOOki96 a răspuns:

Nu e nici o problema.Esti in crestere si pana la 18-24 de ani inca cresti.Se poate ca arderile din corpul tau sa fie foarte mari si sa nu te ingrasi precum iti doresti.Asa am patit-o eu.Eu am 1.74 si am 54 de kg. Sper ca ti-am fost de folos!