Buna
Da! E chiar perfect pentru, varsta ta. Eu am 1, 67 Si 42 kg. si 14 ani
Stai linistita nu e nimic neinregula cu tine Esti perfecra pentru varsta ta
Esti bine, poate ar trebui 50 kg.incearca sa te ingrasi, daca esti genul care oricat ar sta si ar manca e tot slaba inseamna caa asa e conformatia ta.ai oase mai usoare.ce n-as da sa fiu ca tine.
funda?
E foarte normal sa ai 40 ca la 1.65.
Nu esti nici slaba, nici grasa.
Esti numai bine.
!
Multa sanatate >
Pai se zice ca trebuie sa ai greutatea cu 10 mai putin incearca sa ajungi la 50 de kg.ar fi perfect.eu nu am asa.dar e un sfat.
La aceasta virsta greutatea e prea mica! La 1.65 ar fi normal ca greutatea sa fie de minim 50 kg sau max. 55 kg.
Mie mi se pare ca esti cam slaba. Ai cu 25 de kg mai putin decat inaltimea. Dar depinde de cum arati. Eu zic ca este normal.
Sincer cand aveam aceasta inaltime si eu aveam 41 de kg. Dar pentru orice eventualitate ar fi mai bine sa consulti un medic.:}
Nu prea este normal. Poate sa fie anorexie, dar eu zic sa mergi la medic ca poate el iti va spune clar ce este.eu am 13 ani; 1, 60 si 46 kg. du`te la medic mai bine.
Nu e nici o problema.Esti in crestere si pana la 18-24 de ani inca cresti.Se poate ca arderile din corpul tau sa fie foarte mari si sa nu te ingrasi precum iti doresti.Asa am patit-o eu.Eu am 1.74 si am 54 de kg. Sper ca ti-am fost de folos!
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: