Te înțeleg. Pai asta e educația noastră atâta putem! Dar nu sunt toți așa prosti la caracter,alege să discuți cu oameni care sunt compatibili cu tine cu care rezonezi,pe ceilalți evitai. Și eu am inceput sa socializez când fac cumpărături și da așa este,tot ce vorbești cu ei le transmit tuturor nu știu dar ori românii și țiganii sunt nebuni,idioți ori toată lumea e așa și noi fiindcă suntem diferiți nu ne putem împăca cu ideea asta,ne găsim locul greu in lume, oamenii buni își găsesc greu locul in lume și sunt ridiculizați de societate. Răspunde cu aceeași monedă deși nu recomand că nu ești bun de scandal sau evitai chiar daca te vor percepe că fiind arogant sau figurant.
A înnebunit lumea, rar cred că mai vezi un om sănătos la cap și ăștia care sunt sociabili nu înseamnă că dacă vorbesc mult toată ziua buna ziua sunt sănătoși la cap și noi care suntem mai tăcuți avem probleme, eu cel puțin decât să stau langa coarde aleg singuratatea. Poate trebuie sa mergi la psiholog sa faci exerciții de desensibilizare sau un sport de contact acum că ești tânăr e ideal, in 2-3 ani daca te tii nu o sa îți mai comenteze nimeni crede-mă De la pandemie a înnebunit lumea și mass media,chiar și mâncarea te poate afecta psihic serios daca mănânci mereu nesănătos sa te facă bipolar!
Trăim într-o lume de idioți in care fiecare se crede psiholog,filosof, geniu,dramaturg dar daca le adresezi întrebări din cultura generala sau ii pui sa scrie te sperii cat de prosti sunt,sunt doar tari în gura, dar cei care sunt multi sunt slabi cei solitari sunt cei mai puternici și inteligenți!
Poate eviți și persoanele care nu trebuie evitate, asta poate fi fobie sociala sau tulburare de personalitate evitanta și se rezolva cu psihoterapie dar nici în psiholog nu o sa ai încredere că așa se manifesta astea
Singuratatea e periculoasă în schimb, oricum o dai nu e bine asta presupune viața de adult o cocina.
Poți merge in străinătate într-o țară mai civilizata, noi nu mai stim ce e aia cu mici excepții că mai sunt și oameni foarte ok
Lumea cred că mereu era așa dar eram noi mici și nu băgăm în seamă, nu aveam conștiința bogata, și nu avea treabă nimenjncu noi că eram copii! Dar așa e lumea cred de cand e pământul, numai că acum a luat-o razna
Unii sunt falsi, altii nu. Problema este la tine, nu stii sa faci diferenta.
anonim_4396 întreabă: