| DomnulPoliticos a întrebat:

E normal sa fiu pasionat de genul horror?

13 răspunsuri:
| sammie a răspuns:

Da. Depinde la ce iti place tie sa te uiti. Ca exemplu si eu ma uit la filme horror, si doar in timpul zilei. laughing Nu noaptea. laughing Iti pot spune ca am scapat de mari frici din cauza asta. Nu stiu cum dar da happy s-a intamplat cumva. Nu sunt pasionata sa zic asa dar ma mai uit din cand in cand.

| DomnulPoliticos explică (pentru sammie):

Daca ai putea sa imi recomandati un film horror stimata doamna demonic happy

| sammie a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Iti spun unele pe care le-am vazut, sunt pe Netflix. Strazile groazei partea 1, 2 si 3. Primele doua sunt de 18+ si ultimul de 16+.

| 4evergentleman a răspuns:

Da,și eu la ador! Uită-te la Drag me to hell sau Mother, seriile Hostel, seriile Wrong Turn, Grudge, A Serbian Film, seriile Escape Room, seriile cu SAW, Learherface.

| DomnulPoliticos explică (pentru 4evergentleman):

Filmul Mama l-am vizionat recent, hostel mi se pare meh, wrong turn la fel, The Grudge a fost filmul care m-a terorizat în copilărie, de la el am prins paranoia si microbul horrorului, e un clasic, escape room am văzut, saw aștept următorul film, leatherface e meh, serbian film nu din cauza ca e fucked up, ma interesează mai mult paranormalul. Mulțumim de recomandare domnule 4evergentleman happy

| 4evergentleman a răspuns:

Hereditary

L-am văzut în 2021, a fost lung dar foarte interesant, din ce am inteles bunica acelei familii făcea parte dintr-un cult satanic care încerca să invoce un rege demon, la final cred ca i-a reușit, e un film complex pe care trebuie sa îl vezi de mai multe ori pentru a observa cele mai mici detalii

Domnule 4evergentleman dacă ați văzut filmul Antrum, ce părere aveți despre el? Mie mi se pare disturbing de tot

| 4evergentleman a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Cannibal Holocaust, Sinister, cele 13 fantome, Clockwork Orange, seriile Hellraiser, seriile The Cube, Get out
Se seamănă cu A Serbian Film puțin

O sa încerc get out în seara asta mulțumesc de filme seara minunata

| 4evergentleman a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

La fel. Vizionare plăcută!

| 4evergentleman a răspuns (pentru 4evergentleman):

Nefarious e cel mai tare film horror părerea mea

| Giulia911 a răspuns:

Nu cred