| SpoiledBrat a întrebat:

E normal sa îți dorești să fi femeie uneori? Dar mai tot timpul? Care credeți ca ar fi cauzele?

8 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Cauze imprumutate, au inceput americanii cu "sunt barbat dar ma identific drept femeie incepand de azi" si ne luam si noi ca papagalii dupa ei, cum a fost si febra npc de pe tiktok, asta face lipsa de ocupatie in zilele noastre.

| dullcat a răspuns:

Sa iti doresti sa fii femeie cand tu esti de sex opus sau? Ar trebui sa alegi, ori uneori, ori mereu? Uneori nu e nicio problema, eu de asemenea doresc uneori sa fiu barbat, in functie de context.laughing Daca e a doua varianta, ai nevoie de niste introspectie serioasa pentru a afla cauzele, mai ales daca te gandesti sa iti schimbi sexul.

| SpoiledBrat explică (pentru dullcat):

Nu e posibil sa îți schimbi sexul, o operație nu te face femeie sau invers

| dullcat a răspuns (pentru SpoiledBrat):

Atunci daca doresti sa iti schimbi genul. laughing Iar operatia de schimbare a sexului exista si cu siguranta avea alt nume daca nu era posibil.Ce devii dupa aceasta operatie ramane la latitudinea discutiei intre persoanele implicate.

| SkandallKamataru a răspuns (pentru dullcat):

Devii o monstruozitate

| mODIN a răspuns:

Singura cauza e prea mult contact cu ideile americaniilor.

| FreddieM a răspuns:

Înlocuiește cuvântul,, normal" cu,, liber''. Problema nu e dacă e normal, ci dacă ai libertatea sa gândești sau să-ți trăiești propriile trăiri indipendent de opinia publica. Și desigur ca o ai.
Societatea actuala, din păcate, incă mai are de lucrat la aspectul asta, încă mai domina amprenta trecutului în mentalitatea unora. Sunt un mare susținător al tuturor subiectelor care implica discriminare de orice fel, sau limiterea libertăților individului. Asa ca păzea.
Cheers

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Depinde de ce vrei sa fii femeie rolling on the floor, poate te excita gandu sa fii dominat de un barbat. Poate oi fi genu ala care s-a uitat la prea multe filme p0rno si te excita cand le vedeai pe alea luate cu forta.Sau poate te gandesti la partea in care femeile au o viata mai usoara decat a barbatilor care sa nu ne mai ascudem dupa degete e adevarat. Femeile primesc iubire neconditionat, tu ca sa primesti ca barbat trebuie sa oferi ceva.Da da o sa-mi sara femeile in cap sa zice ce viata usoara ba ca noi nastem, sau ce viata usoara ba ca tu te poti culca cu 10 si nu te injura nimeni, noi daca facem asta suntem numite parasute.Ba da astea sunt 2 lucruri naspa la a fi femeie ca esti judecata daca te freci cu mai multi, dar faptul ca tu poti obtine s3x mai usor decat un barbat cred ca e o binecuvantare pentru voi, in afara de 2-3 chestii naspa in rest nu aveti viata grea.Care e viata grea? De fapt chiar sunt curios pentru fetele care o sa vada asta si o sa-mi zica ca gresesc, sa-mi spuna si mie niste minusuri in a fi femeie. Excluzand ce v-am zis eu deja ca nasteti si e dureros ca dracu si faptul ca sunteti numite neserioase daca iesiti cu mai multi.