| Nevroza a întrebat:

E normal sa nu ai prieteni/iubita la 18 ani?

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu am 27 si nu am e normal. Prieteni gasesti pana la 15 ani dupa aia nimeresti dusmani

| RAY a răspuns:

In natura daca esti mascul fara sa te fi reprodus si sa nu fi intr-un grup esti considerat ratat si esti aruncat din grup,in lumea umana e tot la fel, cei alfa, populari sunt bine vazuti in schimb cei beta, timizi sunt specimene, azi acele specimene sunt populare, vezi grasa care dadea din slanina ei de vaca si de gaina proasta si a castigat eurovision, azi se promoveaza minoritatile

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca-i normal!
Pana la 18 ani ai avut altceva mai important de facut, decat prieteniile sau iubirile, a trebuit sa inveti!
Iubitele vin cel mai bine, dupa terminarea liceului, cand ai timp de ele!

| RainmakerX a răspuns:

Sustin ce spune NuGaseamNumeLiber.
Unii nu au iubita nici pe la 20 de ani sau chiar mai mult. *sa nu exageram totusi*

Daca simti lipsurile de genul, atunci ar fi bine sa socializezi mai mult, eventual sa mergi la voluntariat sau locuri in care poti sa intalnesti persoane.

Mai departe trebuie sa te gandesti daca e ceva in neregula cu tine sau cu oamenii din jurul tau. Se poate sa te gasesti intr-un mediu care nu ti se potriveste.

Daca tu simti nevoia de a avea cele mentionate, atunci trebuie sa schimbi ceva. Daca nu, atunci poti sa stai si pana la batranete asa.
Nu iti spune nimeni cum sa-ti traiesti viata.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Este perfect normal! Una sau mai multe persoane cu care sa te intelegi si sa te respecte nu este de vanzare la MALL-VASLUIwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal să trăiești cum îți place. Dacă vezi o problemă în lipsurile astea, nu e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normalitatea e plictisitoare. Păcat că e vitală.
Nu, nu e tocmai "normal" să nu ai prieteni sau măcar amici. Dacă era alegerea ta, nu puneai întrebarea asta, știai că e de ajuns să pocnește din degete și îți rezolvi problema.Dar tu nu ai prieteni/iubită din cauza unor defecte ale tale.De alea trebuie să scapi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde daca esti antisocial atunci este anormal, si ar fi bine sa rezolvi asta cât de curând.

| PumpkinDoll a răspuns:

Nu e nici normal, nici anormal...ce pielea mea, zici ca daca n-ai prieteni ramai fara aerrolling on the floor''prietenii'' sunt asa ca un bonus sa nu te imbeti singur, sau sa faci alte cacaturi pe care le-ai putea face si singur

| CdeMetal a răspuns:

Eu cred ca da, e normal sa nu ai nici la 35 daca tu consideri ca nu ai nevoie, dar daca vrei sa ai si nu ai trebuie sa schimbi ceva la tine.

| badriel a răspuns:

Pai oricine poate sa nu aiba pe cineva oricand ce prieteni/iubita

| 10Tenten10 a răspuns:

N-as spune asa. As spune că e normal ca la 18 ani să ai o relație doar așa, că nu ai ce face (ca cele create pe Facebook fără să se întâlnească față în față măcar o dată).