| BlueBell07 a întrebat:

E normal sa pleci in vacanta cu un coleg si sa bati drumul pana acolo timp de 8 ore cu trenul si noaptea, iar acolo, ajunsi dimineata, colegul intra in conflict cu managerul hotelului fiindca acesta nu face cazarea decat la ora 3 dupa-amiaza, nu dimineata la 8 si sa te trezesti cu cireasa de pe tort si anume, colegul vrea sa se urcati amandoi in tren si sa plecati inapoi acasa tot in aceeasi zi? Voi ce ati face, in conditiile in care ziua urmatoare ar fi si ziua voastra de nastere, dar colegul nu tine cont?

Răspuns Câştigător
| GirthD a răspuns:

Nu are ce conflict. colegul tau este un idiot

check-in se face clar dupa ora 12, in unele locuri 13 altele 15

proabil pe booking ati rezervat. scrie acolo clar

nu mai sta cu el, te trage inapoi

34 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru BlueBell07):

Chiar si asa, tu nu ai iesit bine. Crezi ca fara inregistrare nu te vorbeste de rau?

| BlueBell07 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Sa vorbeasca si despre ce a facut ea isnasi mai intai:m-a scuipat,m-a insultat in camera, m-a facut >psihopata, circareasa, scandalagioaica, etc> Pe urma sa spuna si despre diferenta de limbaj dintre mine si ea. Eu nu i-am aruncat vorbe de acest fel. Educatia mea e diferita. I-am spus doar ca se poarta ca >o tiganca> pentru ca m-a scuipat fara rusine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru BlueBell07):

Toata intamplarea a avut loc anul trecut, din ce am citit.
Tu retraiesti si acum momentele alea. De ce?

| BlueBell07 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pentru ca e o persoana cu care inca ma mai pot intalni prin serviciul meu si cred ca inca imi mai face rau pe la spate.Nu e cineva de care sa ma pot desparti definitiv. Imi poate fi colega la serviciu din nou.