| Betepey a întrebat:

E normal siteul asta sau care e treaba? Vreau doar sa aflu niste raspunsuri. Pe cine am jignit? Întrebare ştearsă pe14 Martie 2022 16:40
M-am îndrăgostit de Dna a cărei voce e folosita la banca Transilvania. Cum sa o întâlnesc,, Întrebare ştearsă pe14 Martie 2022 16:40
Îl arată pe ăla care a mâncat cantitati industriale timp de o luna de soia și nu a i-a scăzut nivelul de testosteron sau ce mai scria pe net că face planta asta. Mie,personal,mi se pare că este foarte sănătoasă, însă mulți sunt descurajați de studiile făcute în lagatura cu posibilele sale efecte. Care credeți ca-i adevărul,, unt băiat și vreau să am fundul precum o piersica. Cum sa fac?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care dau raport la unele întrebări sunt "normali sau anormali", unii sunt atât de sensibili de zici ca sunt la menstruație când vad unele întrebări în care ii vizează direct sau într-un alt mod, se simt păpușile și dau raport chiar și când nu e cazul. Are tente fasciste platforma asta, unii nu au scăpat de comunismul implementat nici acum.

| MustarIute a răspuns:

Întrebările stupide sunt șterse