E o fotografie sau un desen?

E o fotografie sau un desen?

Uitandu-va la imaginile de mai jos, ati ghici de la prima fluturare de gene ca sunt niste desene extrem de bine realizate si nu doar niste fotografii alb negru?

Detaliile din desenele lui Paul Lung sunt incredibile, astfel ca blana, mustatile si trasaturile pisicilor par cat se poate de reale. Surprinzator este ca artistul nu foloseste nimic altceva pentru a le face in afara unui creion mecanic. Cat ii ia sa termine un asemenea desen? Oricat intre 40 si 60 de ore.

Puteti vedea mai multe imagini aici si pe pagina lui de Facebook.

Alexandra - TPU

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Fantastice desene, foarte realiste. Câtă răbdare, precizie și talent...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Este un desen atât de bine realizat încât poate fi confundat cu o fotografie.
Uimitor ce capodoperă minunată poate ieși din două elemente: talent și un creion tehnic de 0, 5 mm.

| Dash a răspuns:

Desen. (intotdeauna e ceea ce te astepti mai putin...)

| GabiiHaș a răspuns:

E un desen?
pfoai de capul meu! ala da talent!

| W3R4 a răspuns:

Foarte reusite desenele!
Cred ca persoana care le-a facut, e foarte calma, caci ai nevoie de rabdare, pentru asa ceva!
Bravo talentatului! :bd

| Anonima264 a răspuns:

Desen!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vede ca este desen.happy Deoarece pisica nu are parul,, ascutit'', ca in pozele reale.

| ErrChan a răspuns:

Foarte frumoase pozele.In prima poza nu mi-am dat seama ca este desenata, dar la celalalte da.Foarte talentat cel care le-a facut.

| Mihai089 a răspuns:

Este un desen si in desenul numarul 3 pe pisica scrie 69082

| ZmeuricaXD a răspuns:

Aa. da se vede ca este un desen. :* Dar totusi e un desen foarte bine realizat.Bravo celui care a facut-o si succes in viata.

| leeah23 a răspuns:

Desene foarte foarte reusite!