"Vlea" e doar inca o porcarie din asta inventata de idioti ca sa fii cool cand vorbesti pe mess ...de ce au raspuns doar fete? Pai probabil pentru ca baietii care au citit'o ori nu stiau raspunsul ori ili s'au parut ca este o copila din moment ce vorbeste astfel...recunoasc ca poate in unele situatii baietii sunt mai rationali ca noi ...la naiba...greu a fost sa recunoasc asta
Pentru ca baietii in general sunt mai rationali decat fetele care se arunca cu capul inainte.In general.Si pentru ca acum nu mai e la moda sa ai prieteni in viata de zi cu zi si sa te vezi cu ei la un suc ci sa ai cati mai multi prieteni in lista de mess/facebook/hi5.Nu e de mirare ca o sa fim inlocuiti de roboti
Eu am raspuns la aceea intrebare si am zis "Nu". Cum adica "vlea"? Bine...si eu ma mai prostesc... dar cum adica "vlea" sa iti faca prieteni asa? Si cat mai multi...Cu cat mai mult cu atat mai prost.
Baietii nu au raspuns pentru ca poate nu erau pe site atunci sau poate nu au vrut.
Pai hai sa vedem, de ce, pentru ca vadem cat mai multi baieti/fete care scriu abreviat. astfel incat sa nu intelegi nimic
iar acest"vreau" este o dovada de prostie sau aparenta la prostie.
si cine i-a raspuns probabil face parte din "grupul" ei de prieteni.
pace!
Trebuia sa continuie in acelasi stil, insa probabil nu a avut curaj sa se prosteasca mai mult: "tine vlea tza fie plietenul meu?"
De ce au raspuns numai fete?
Pentru ca probabil impartasesc acelasi IQ. pentru ca pe baieti i-a lasat rece prosteala lu' asta mica. Nimeni nu ar avea vreodata vreun motiv sa se prosteasca, nu ai voie sa faci asa ceva, ce naiba?
So trezit o retardata ca "vlea "amici... du-te'n viata...au rasp doar fete pentru baietii nu prea au priceput ce a vrut sa zc tzancu
1 Are 12 ani
2 A scris cu subinteles sa se dea desteapta
3 Poarta ochelari si a incurcat ''e'' cu ''l''
AlexicăHD întreabă: