| pleasehelmme a întrebat:

E o poveste lunga.deci incep:
la inceput locuiam in oradea.pe la 3-4 ani m-am mutat in sanmartin. aveam foarte multi prieteni acolo si eram si langa parc, dar cand am terminat clasa intai ne-am mutat in haieu.aici nu prea am ce face.nici copii nu sunt.si as vrea sa ma mut inapoi in sanmartin.si mami ar vrea deoarece aici avem doar un magazin unde nu prea este nimic si mereu trebuie sa care din oradea sau 1 mai.problema e tati.mami mi-a spus ca mai demult si bunica(mama tatalui)i-a spus tatei sa vanda casa ca noua nu ne place aici.si a spus:
,, ce?! esti nebuna?! sa se obisnuiasca!"
asta a fost mai demult.stau aici de mult, dar acum vreau mai mult ca niciodata sa ma mut inapoi.doar ca acum ca am aflat(ca eu nu stiam inainte)discutia dintre bunica si tati nu stiu cum sa procedez ca sa il conving.

dau funda daca merge.

daca nu e buna categoria, ignorati caci eu astept raspunsuri nu nemultumirilevoastre.

1 răspuns:
| katy_3282 a răspuns:

Eu cred ca parintii tai au motive bine intmeiate pentru suporta aceste incomoditati, ar fi bine sa le afli.Aceasta ti-ar ajuta sa- l intelegi pe tatal tau! Iar pentru al convinge in primul rind incearca sa vorbesti cu mama ta, care la rindul ei va incerca sa-l convinga pe tatal tau.Deasemenea este nevoie si tu sa vorbesti foarte serios si calm cu el, sa-i demonsterezi toate prioritatile si atunci te va intelege sau cel putin va incerca sa gaseasca o solutie