Cum ar zice profa mea de mate:O varsta cuprinsa in intervalul deschis la momentul in care te nasti si te indragostesti de viata si inchis la momentul in care mori
Dragostea vine atunci cand te stepti mai putin si nu are legatura cu varsta, sexul sau pozitia sociala
Te poti indragosti la orice varsta. Sunt unii care nu isi gasesc iubirea vietii in tinerete dar cu putina rabdare cine stie.
Iubirea traieste prin suflet iar sufletul se simte, se iubeste si nu se poate vedea decat prin insasi iubirea! Nu are oglinda ca sa ne privim chipurile in ea, sa ne vedem ridurile sau parul grizonat.
DRAGOOSTEA NU ARE VARSTA! Te poti indragostii oriunde si oricand! Niciodata nu poti stii cand iti apare dragostea in fata, dar intotdeauna trebuie sa fim pregatiti sa iubim.
Nu conteaza varsta decat in sensul ca dragostea la fiecare varsta se simte altfel.
""Atunci cand am crezut ca nu mai pot sau/si nu mai am de ce/pentru ce sa ma indragstesc am inteles ca iubirea-i eterna si m-am indragostit de acest Adevar, deci iubesc nu doar Frumosul ci si Uratul care-i ne-nteles de Frumos doar pentru acei ce renunta la Dragoste! Pare absurd( multora) insa Stiu ca voi iubi si dupa ce voi trece din aceasta Lume, insa Deplin cu Sufletul meu nemuritor precum trupul!""
Aros din Milet ( Meteri zburati din gandu-mi)
gandesc, are dreptate
petru borodi/Cluj
Eu am 10 ani si imi place de un baiat din clasa de la mine, dar cred ca daca ai aceas varsta cu mine mai asteapta pana la 14/15 ani sa-ti faci intalnire, pentru ca esti prea mica/mic acum, si daca ai 14 ani sau 15 iti garantez ca poti sa iesi cu el la un suc si cand vei avea 20 cred ca o sa te i-a in casatorie. Succes!