anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E pe aici o fată,să-i spunem balena, care s-a indrăgostit de un preot iar acum il vorbește de rău.Adică ea nu a greșit că avea fantezii sexuale, dar el e un escroc.Așa sunt de rele și răzbunătoare femeile in general? Sau așa e la Constanța?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Drimmero a răspuns:

"E pe aici o fată, să-i spunem balena, care s-a indrăgostit de un preot iar acum il vorbește de rău"
Asta e fara dubii Rosalia. In general preotii sunt niste escroci, are si ea dreptatea ei dar oricum Rosalia cu totul e o dubioasa, eu refuz sa cred ca asa ceva exista altfel ar fi trist ca la 30 de ani sa gandesti ca la 15 cel mult....cu multa indulgenta am zis 15 ani. Nu va bateti capul cu conturile rosaliei, daca nu joaca un rol atunci are nevoie clar de o vizita pe la Balaceanca.

| Hammurabi a răspuns:

Acum te simți tu mai frumos și mai deștept pentru că ai jignit-o și i-ai zis balenă?
Te simți mai bine și superior?

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Era doar o ironie ca să nu mai bage in ea ca sparta.Nu a vrut să fie jignire dar să mănânci compulsiv la 23 de ani și să spui săptămâna trecută că te duci de dragul preotului la biserică și că preotul e sexy,să ai fantezii cu preotul că-i faci oral, să-ți facă și el, se.x pe mașină, in pădure, el fiind căsătorit iar astăzi să declare că preotul bea in timpul liber și poartă tricouri cu cranii mi se pare de domeniul spitalul de boli nervoase.Nici eu nu sunt perfect dar aici trebuie recunoscut că de fapt e o posesivitate, gelozie, obsesie sexuală față de preot.Iar când el nu o vrea ca femeie, se răzbună. Poate că tu ții cu ea, eu incerc doar să amintesc că dacă și-ar recunoaște vina nu ar mai fi atâtea discuții.

| iulia0514 a răspuns:

Am și ei o întrebare dacă ești amabil să-mi răspunzi! Tu ești perfect?

| anonim_4396 explică (pentru iulia0514):

Am recunoscut mai sus că nu sunt perfect dar săraca avea obsesie cu preotul iar dacă preotul ceda la prostia ei nimeni nu-l credea. Poate dorința de desfrânare a femeilor e cauza tuturor relelor(cel puțin așa am auzit).

Până la urmă e și ea o amărâtă, nici bani de psiholog nu are, mănâncă pe fond emoțional, are obsesii sexuale, e neîmplinită.O compătimesc dar să recunoască și ea că a greșit.

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da a greșit sa te îndrăgostiți de un om căsătorit faptul că e preot nu are relevanță! Să spunem că tu te îndrăgostești de o preoteasa, cine ar fi de vină că te-ai îndrăgostit de ea?

Nu prea cred că mă voi indrăgosti.In primul rând ea e creștină iar principiile morale nu ingăduie relațiile enoriașă-preot, angajată-șef.Repet,sunt om și greșesc mereu, nu am procedat corect.Dar dacă m-aș indrăgosti de o preoteasă ar fi vina mea, doar eu mă indrăgostesc, e o acțiune egoistă, posesivă și reflexivă.

De fapt nu ar fi vina nimănui pentru că nu noi decidem de cine ne îndrăgostim și pe cine iubim nu putem sa spunem gata eu de azi sunt îndrăgostit de X și mâine îl uit și ma îndrăgostesc de Y a fi mult prea simplu

Sincer eu mă feresc de situații de acest fel.Adică să mă indrăgostesc.Dar am pățit că s-a indrăgostit cineva de mine, de multe ori de fapt s-au indrăgostit, dar ultima nu era chiar normală și apoi a inceput să spună aberații, poate era chiar paranoia.De asta o compătimesc, bănuiesc că are o frustrare, mai multe poate.

Și crezi ca dacă te ferești o sa scapi? Nu merge asa o sa te îndrăgostești și tu într-o zi și crede-mă nu o sa ai ce face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este tipul de femeie așa

- ca aspect - ca și INVIZIBILĂ pentru bărbatul de care s-a îndrăgostit

- ca nivel social - dacă a lucrat unde un popă era șeful ei a lucrat la o biserică sau un magazin care vinde obiecte bisericești - nivel social 0 (ZERO) pe lângă popa ăla

- are doar liceu la 23 de ani - EXCLUS să ajungă doctoriță, avocată, profesoară universitară sau ceva ca astea ca să fie de ACELAȘI NIVEL cu un popă

- provine dintr-o familie modestă fără posibilități

Este TIPUL de femeie care NU înțelege că - NU ASPECTUL - este cel care o face INVIZIBILĂ pentru un bărbat ca popa ăla

Astea sunt CONDIȚIILE ca ea să fie OBSERVATĂ de un bărbat ca popa ăla

- vârsta 27 - 30 de ani

- profesia - doctoriță, avocată, profesoară

- situație materială - o locuință a ei și un venit cam la jumătate cât câștigă popa dar peste 3000 lei

- ASPECTUL - dacă e grasă să fie tipul ăsta de femeie plinuță și este ca și PERFECTĂ ca aspect

https://www.fashion365.ro/......linute.jpg

Ea ACUM la 23 de ani vrea să fie VĂZUTĂ cam așa de popa ăla

https://ivank.ro/......paiete.jpg

DECI - dacă vrea un bărbat ca popa ăla și are 23 de ani are TIMP până la 28 - 30 de ani să

- facă o facultate și să ajungă ce am scris - doctoriță, avocată, profesoară

- ca ASPECT să fie cam ca asta la 28 - 30 de ani

https://i.pinimg.com/......cbd132.jpg

Atunci va fi o DOAMNĂ ELEGANTĂ și unul ca popa ăla se va ÎNSURA cu ea și o va IUBI cum vrea ea să o IUBEASCĂ ăla acum.

| Fantaspirit a răspuns:

Las-o bro nu o mai ataca și tu, e copil, are 23 de ani,nici ea nu trebuia să se îndrăgostească de un bolnav psihic dar nici el nu e frumos ce a făcut,adică să râdă de ea,sa o porecleze și să facă mișto de fizicul ei,mai ales că e preot,halal preot. Nu țin cu ea,ai văzut ți-am dat dreptate,e vina ei dar las-o că și-a pierdut jobul e și ea amarata și și-a bătut și ăla joc de ea. Cu toții mai greșim, nu toți suntem perfecți, hai sa fim oameni și să nu mai aruncam cu pietre, a greșit ea plătește nu trebuie și noi să o punem la zid. Sper că nu am deranjat cu răspunsul meu, sunt om impartial îmi place să fiu corect mereu și să spun lucrurile pe nume.
Noi userii de pe TPU nu ar trebui sa ne atacăm între noi.