| Furnicuta000 a întrebat:

E pe tik tok un cont al unei autoserviri nu stiu din ce oras si care prezinta zilnic preparatele. Deci oamenii aia au 4 feluri de ciorbe si 40 FELURI de mancare, practic orice mancare gatita care va puteti imagina, de la sarmale pana la salata de boeuf si se jura ca sunt facute in fiecare zi si nu pastreaza mancare de pe o zi pe alta. Eu vreau sa stiu de la cei care au lucrat in bucatarie cum e posibil sa faci 45 feluri de mancare intr-o dimineeata, practic in cateva ore. Au 30 oameni in bucatarie? Au o tona de oale? Cum de au timp fizic sa faca atata mancare?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ciorbele se fac la grămadă și la final se adaugă ba carnea, ba smântână, ba alte legume.
Carnea se face in cuptor din ăla cu 10 tăvi unde pot face toate feluri deodată. Nu e așa complicat mai ales daca lucrurile sunt pregătite cu 1 zi inainte

| Furnicuta000 explică (pentru suntserios):

Pai de ex ieri au avut 6 feluri de ciorba: de burta, de dovlecel, radauteana, de perisoare, de fasole si de linte. Tot iti trebuie mult timp sa faci asa ceva

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Trebuie sa aiba personal, cum altfel?
Bucataria lor nu e o bucatarie obisnuita de restaurant.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti sigura ca au 40 de feluri de mancare in aceeasi zi?
De obicei restaurantele de tip impinge tava schimba zilnic meniul.

| Furnicuta000 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai mai schimba din felurile de mancare dar in total tot 40 sunt

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Furnicuta000):

Da, dar e o diferenta majora sa gatesti cateva feluri intr-o zi si altceva sa gatesti 40 de feluri.

| Solane a răspuns:

Au 40 de feluri de mancare pe care le schimba zilnic. Nu toate in aceeasi zi. Mancarea se face noaptea, inainte de deschidere.
Nu am lucrat dar am mancat zilnic la o astfel de locatie timp de trei saptamani. Intr-adevar erau calde, proaspete si zilnic altceva. Se repeta meniul la mai multe zile.