Ciorbele se fac la grămadă și la final se adaugă ba carnea, ba smântână, ba alte legume.
Carnea se face in cuptor din ăla cu 10 tăvi unde pot face toate feluri deodată. Nu e așa complicat mai ales daca lucrurile sunt pregătite cu 1 zi inainte
Pai de ex ieri au avut 6 feluri de ciorba: de burta, de dovlecel, radauteana, de perisoare, de fasole si de linte. Tot iti trebuie mult timp sa faci asa ceva
Trebuie sa aiba personal, cum altfel?
Bucataria lor nu e o bucatarie obisnuita de restaurant.
Esti sigura ca au 40 de feluri de mancare in aceeasi zi?
De obicei restaurantele de tip impinge tava schimba zilnic meniul.
Pai mai schimba din felurile de mancare dar in total tot 40 sunt
Da, dar e o diferenta majora sa gatesti cateva feluri intr-o zi si altceva sa gatesti 40 de feluri.
Au 40 de feluri de mancare pe care le schimba zilnic. Nu toate in aceeasi zi. Mancarea se face noaptea, inainte de deschidere.
Nu am lucrat dar am mancat zilnic la o astfel de locatie timp de trei saptamani. Intr-adevar erau calde, proaspete si zilnic altceva. Se repeta meniul la mai multe zile.
DaciaRomania întreabă: