| VladStiurligaiu a întrebat:

E periculos sa te duci la club? M-as duce si eu dar mi-e frica ma taie cu sabia, asa am auzit si mi-e frica rau.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde in ce club te duci.
Periculoase sunt alea din zonele sarace, mai ales de la tara.
Daca te duci intr-un club studentesc, nu e periculos.

| VladStiurligaiu explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Sunt de la tara mai dreptate, te bat aia de uiti cum te cheama, dar si la oras omule, vin interlopi etc in cluburi.

Pai si gen un club din oras de unde sa stiu daca sa ma duc sau nu? ca se taie cu sabiile peste tot, se duce lumea buna acolo?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru VladStiurligaiu):

Depinde de zona, de tipul clubului.
La bataie sar taranii.
Interlopii nu stau sa se bata cu nimeni, ei se duc sa vanda bile, sa combine korwe noi si eventual sa le inchirieze pe alea vechi.
Prichindeii de 12-19 ani sar la bataie, dupa ce beau 3 beri.
Cu sabia se bat aia de prin Craiova, Medgidia, Dambovita, Ialomita si alte regiuni pline de ciori sarace, care traiesc ca in evul mediu.

Eu am peste 20 nu am fost genul cu batai cu astea sunt prosti rai aia de sunt asa, dar ce sa le faci? te duci intr-un club si daca iau o bataie ce fac? eu ma duc cu gandul sa vorbesc cu o gagica ceva si sa sara un prost la scandal, needucati, parinti nenorociti sa foloseasca prezervativ inainte sa-i faca!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru VladStiurligaiu):

Nu-ti fa sperante prea mari de agatat. In club te duci cu ce ai agatat deja, in principiu.
In putine cazuri merge sa agati ca la Costinesti.
Rar vezi fete neinsotite in club. E galagie, nu poti vorbi nimic... Cine a propagat ideea agatatului in club, cred ca e virgin si acum.

12 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

De ce sa te taie cu sabia? Si noi acum 30 ani ne duceam si nu aveam nici pe dracu.
Depinde unde te duci, daca te duci intr-un loc rau famat e altceva.
Unde vin golani.

| VladStiurligaiu explică (pentru Mosotti):

Pai sunt cluburi periculoase unde vin tigani, interlopi, mnu cartiere rau famate

| Mosotti a răspuns (pentru VladStiurligaiu):

Cum sa vina tigani si interlopi in cartiere ok? Nu vin, atatia se duc in club si nu se intampla nimic.

Pai la mine, eu am decat un club in tot orasul, daca e decat unul ce zici?

Pai si ce au treaba aia cu tine? Ca banui ca se duc si oameni ca tine acolo. Nu te bagi pe femeile lor, vorbesti civilizat si va fi bine.
Aia sunt intre ei, de ex jos la mine era o sala de jocuri, erau golani, treceam printre ei, le dadeam salut, ei ma salutau si era ok.
Ei intre ei se atacau, se bateau la o adica.
Bine..si eu daca-si suparam poate ma ardeau, dar eu respect pe toata lumea de la gunoier la prof universitar.
Altii si-au luat-o ca se uitau asa de sus la ei, ii desconsidera.

Pai da iti dau dreptate nu se iau de tine dar e nasol daca se ia la bataie ca gen daca se ajunge la cutite, mai bine fugi de acolo ca esti victima in devenire, acum e parerea mea dar nu zic 100% ca gata sar pe tine.

Ajung la cutite ei intre ei, doar sa nu le stai in cale si sa nu ii superi.
Sigur ca mai bine pleci asa subtil, risti doar daca vin hoti, criminali, violatori, atunci se ia de tine in mod special. Ca daca vrea sa te jefuiasca, clar se ia de tine aiurea.
Daca incerci sa te bagi in seama cu una si aia e femeia la unu din ei si tu nu stii ca nu e singura, atunci ti-o iei.

Daca se ia bataie sa nu te vada ca filmezi scenele (desi eu as avea tenta sa filmez) ca iar ti-o iei, sau ca faci poze.
In general cand se ia cineva de tine aiurea este in scop de sa-ti ia telefoanele, banii, bijuteriile de pe tine, de aia nu e bine sa te afisezi cu din astea, sa nu atragi atentia asupra ta ca ai bani sau ceva de luat.

Si sigur ca se intampla si asta, nu zic nu, dar daca te simte ca esti simplu, nu mai au treaba.
De ex eu cand ma duceam la pprostituate ma duceam imbracat simplu, fara telefon si cu bani cam la fix.
Nu ma dadeam mare, ca am afaceri, ca am masina, ca am..., ca as fi insurat, ca am copii.
Ca ma intreba."asa ca idee".

Si asa multi au fost jefuiti care puteau a din aia cu bani, cu aur pe ei, telefon de 6000 lei.
Aparea pestele de unde nu stii si gata treaba. Nu se intampla nici asta asa des, dar se intampla.