Nu. nu poti trai singur sau singura In schimb poti sa lucrezi la persoana ta sa te educi in asa fel ca ori ce persoana intra in viata ta sa nu depui atata suflet In momentul can ai depus prea mult suflet atunci vei suferi amarnic si-ti vei pune intrebarea daca acel cineva merita sau ameritat sa-l cunosti sau sa o cunosti In concluzie tine o prietenie normala fara sa te implici rmotional iar in momentul cand vei fi sigur sau sigura ca acl cineva merita atunci vei putea da mai mult suflet Totul conteaza sa merite ca tu sa nu suferi sau sa ai deceptii Pa
"daca sunt impreuna cu acea persoana ma face sa sufar iar daca ma despart de ea tot sufar ". Cand esti cu acea persoana suferinta este indelungata si continua pe cand daca stai sa te gandesti, te desparti suferi putin si iti trece.
Persoana isi poate lasa "amprenta " pe tine, dar depinde in cele din urma de tine cum si cat.
Daca te gandesti deja ca mai bine nu o cunosteai, pune punct, poate ai dreptate. O sa fie mai bine asa.
Da, chiar e posibil.Si e uluitor, mai ales daca tii la acea persoana. Te da pe spate cand vezi asa ceva. Dar chestia e ca nu e putem da seama de la inceput.Cum sp cineva aici sa nu pui suflet de la inceput.Nu stiu daca poti.Pentru ca daca ai sti de la inceput ca te va face sa suferi, nu te-ai mai implica, logic. Iar din proprie experienta stiu ca oamenii nu se pot schimba. Unii abia reusesc sa se schimbe daca vor ei. Dar pentru altcineva?! Dar poti gandi la rece.Ideea e ca te va face si mai mult sa suferi daca vei sta cu el.Trebuie in astfel de momente sa actionezi in functie de constiinta si nu de inima.Cred ca in cateva luni vei fi foarte fericita si nu vei mai suferi.Viata asta e prea scurta ca sa ne-o traim suferind.Nu crezi? Iti doresc sa fii puternica.Cum sp eu si prietenul meu:O sa vina soarele si pe strada ta!
Cu totii ne dorim ca anumite lucruri neplacute sa nu se fi intamplat dar din pacate e timp pierdut pentru ca nu poti schimba trecutul.
Cred ca trebuie sa fii tare si sa treci peste.