| TaviComplicat a întrebat:

E posibil să visezi viitorul?

Răspuns Câştigător
| NFC5498 a răspuns:

Da e posibil. da nu o sa visezi exact ce o sa se intample...eu de exemplu am visat ca am luat 4 la fizica si ghici ce....am luat 4 da la chimielaughing. asta e un exemplu destul de spupid da e dovedit stiintific ca viitorul poate fi ghicit prin vise dar nu poate fi ghicit exact

11 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Da, este posibil.Eu am visat cu timp in urma ceva ce pana la urma s-a adeverit.

| IMC90 a răspuns:

NU
Astia care zic ca da, s-au uitat prea mult la Codul lui Oreste.
Creierul foloseste informatiile inregistrate in hipocampus pentru a forma visul. Din moment ce nu exista in hipocampus (care e ca un hard disk) n-ai cum sa visezi.

| Hikari a răspuns:

Buna.
Da, este posibil sa visezi viitorul.

| totElodia a răspuns:

Da, e posibil. Insa chestia asta se intampla doar la fragmente din viitor.

| Kyrie a răspuns:

Eu am visat Egiptul inca de la nastere desi nici nu am vazut vreodata Egiptul la tv macar, aveam 3-4 ani, si am mai vazut 2 persoane, 1 o fata cu breton si celalalt nu-l mai tin minte, si parca eram in drum spre Tera, asa ma simt si acum, e un fel de sentiment nostalgic, e foarte ciudat, nu cred ca o sa descopar de unde am reusit sa concep asa ceva.

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Nu cred ca poti. poate doar coincidente.

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Nu stiu daca visezi viitorul deoarece in viata ai deseori sentimentul ala de dejavu si nu sti daca ai visat sau sa mai intamplat odata

| titisan70 a răspuns:

E posibil dar nu e indicat.

| M4nu3l a răspuns:

Eu iti spun din propria mea intamplare ca DA este adevarat poti visa viitorul

| DarYyaA a răspuns:

Da ...nu ca ma dau mare sau ceva... dar daca in visul meu apar pers cunoscute si eu. mie o sa mi se inatample ..Ca un senitiment de DEJAVUUUUU laughinglaughing! Funda big grin

| mariamaria33 a răspuns:

Se poate dar nu toti oameni viseaza vitorul!