Da e posibil. da nu o sa visezi exact ce o sa se intample...eu de exemplu am visat ca am luat 4 la fizica si ghici ce....am luat 4 da la chimie. asta e un exemplu destul de spupid da e dovedit stiintific ca viitorul poate fi ghicit prin vise dar nu poate fi ghicit exact
Da, este posibil.Eu am visat cu timp in urma ceva ce pana la urma s-a adeverit.
NU
Astia care zic ca da, s-au uitat prea mult la Codul lui Oreste.
Creierul foloseste informatiile inregistrate in hipocampus pentru a forma visul. Din moment ce nu exista in hipocampus (care e ca un hard disk) n-ai cum sa visezi.
Eu am visat Egiptul inca de la nastere desi nici nu am vazut vreodata Egiptul la tv macar, aveam 3-4 ani, si am mai vazut 2 persoane, 1 o fata cu breton si celalalt nu-l mai tin minte, si parca eram in drum spre Tera, asa ma simt si acum, e un fel de sentiment nostalgic, e foarte ciudat, nu cred ca o sa descopar de unde am reusit sa concep asa ceva.
Nu stiu daca visezi viitorul deoarece in viata ai deseori sentimentul ala de dejavu si nu sti daca ai visat sau sa mai intamplat odata
Da ...nu ca ma dau mare sau ceva... dar daca in visul meu apar pers cunoscute si eu. mie o sa mi se inatample ..Ca un senitiment de DEJAVUUUUU ! Funda
anonim_4396 întreabă:
sadlifetobe3 întreabă: