| dely199 a întrebat:

E prima data cand scriu aici, m-am despartit de logodnicul meu dupa 5 ani de relatie, a fost o despartire amiabila, si la 2 saptamani el e deja cu alta fata si are ganduri de casatorie cu ea, e posibil sa ma fi uitat asa repede? am vb cu el sa ne impacam pentru ca tin foarte mult la el, dar el pare indragostit de ea si nu ma mai accepta, ce pot face? nu vreau sa il sun sa nu creada ca sunt disperata, oare se mai intoarce la mine? cum poti uita asa repede o relatie?

Răspuns Câştigător
| kklaudia a răspuns:

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.insa dupa o scurta perioada am intalnit pe cineva care m-a facut sa uit absolut orice suferinta.imediat ne-am casatorit, apoi am facut un copil, acum crede-ma ca au trecut 7 ani de atunci si ii multumesc lui dumnezeu ca am intalnit persoana potrivita.bineinteles si eu am suferit dupa acea despartire, am incercat sa fac absolut orice pentru a fi din nou impreuna, am si reusit o data insa adevarul era ca nimic nu mai era ca mai inainte. aparuse neincrederea, tristetea etc.fruntea sus, trebuie sa traiesti cu speranta ca maine va fi mai bine si ca totul are un demers, fi sigura ca drumul tau este deja pregatit si il vei urma cu prisosinta.iti urez multa bafta si multa iubire.astept vesti de la tine

3 răspunsuri:
| lenyia a răspuns:

Despartirile au loc de cele mai multe ori din cauza ca UN partener nu mai este interesat.
Nu te inchide in suferinta, nu apela la pastile sau alte cai ce ar putea adanci suferinta, gaseste in tine forta si curajul sa mergi inainte pentru ca timpul vindeca si va aduce si deasupra ta soarele, nu-ti alunga prietenii si gaseste-ti mereu ceva de facut, astfel iti va fi mai usor si vei avea mai putin timp sa simti ca doare.

| chrystyna a răspuns:

E trista povestea ta.Imi pare rau.Eu nu as vrea sa mi se intample niciodata asa ceva, doar imi imaginez prin ce treci tu.Insa stiu ca asa e viata.Ne da si cate o lovitura din asta.Important e sa fim puternici, sa avem mereu curajul si forta de a ne ridica si de a fi pregatiti pentru urmatoarea lovitura.Sincer,cred ca fostul tau logodnic numai era interesat de tine, nu te iubea asa ca la inceput. Poate la el mult tp relatia asta a fost doar obisnuinta si acum ca a gasit ceva nou, i se pare interesant si se pune pe fapte mari.Eu cred ca ar trebui sa-i multumesti lui Dumnezeu ca nu ai ajuns sa te casatoresti cu el, apoi sa fi venit vreun copil si el sa se poarte mizerabil cu tine, pentru ca numai simtea ceea ce simti tu.Asa ca MERGI MAI DEPARTE.Fii tare si arata-i ca tu esti mai matura, nu ca el sa te gandesti la casatorie cu o alta peres la 2 saptamana de la ruperea unei relatii de 5 ani.Chiar ar trebui sa te simti norocoasa ca ai scapat de el.Nu avea ce sa-ti ofere, nu te putea face fericita.Insa tu credeai in el, tii inca la el si asta pentru ca tu il credeai altfel, credeai ca el iti impartaseste aceleasi sentimente, cand adevarul era total diferit.Eu una in locul tau mi-ar fi parut bine ca am pus capat, as fi iesit cu prietenele, as fi incercat sa ma distrez si sa uit cat mai repede. Mi-ar fi parut rau poate de acei 5 ani, insa asta m-ar fi invatat sa-mi traiesc viata la intensitate mai mare.
Ce nu te omoara te face mai puternica!
Iti doresc multa bafta si multa fericire pe viitor si sper sa-ti gasesti persoana care sa impartaseasca aceleasi sentimente ca si tine.

| paramore a răspuns:

Inseamna ca pentru el demult era terminata relatia voastra dar cine stie din ce motive nu ti-a spusthinking ar trebui sa il tratezi cu indiferenta, asa cum merita