Da e rau, inseamna ca nu esti capabil sa te descurci singur in viata si esti dependent sa cineva.
Plus sa ajungi la 30 ani si sa stai inca cu parintii inseamna ca nu ai avut deloc sansa sa te maturizezi.
Uita-te cu atentie ce am scris, oricum nu e vorba de mine ca am sub 25 ani, am zis daca ai job si toate cheltuielile le iei asupra ta,de la facturi, la mancare,la tot, duci tu gunoiul, tu platesti telefoane, e ca si cum nu te-ar ajuta nimeni, nu inteleg care-i logica, daca tu faci cu mana ta totul ce are daca stai cu familia si dupa 30ani? eu cunosc destui care se descurca de minune in viata dupa 25 ani si stau cu parintii dar sunt descurcareti, daca te descurci la munca ce iti mai trebuie?
Apropo, il cunosti pe psihologul Alexandru Plesea? el imi zice mie ca sunt eu prost si ca nu sunt constient de ce zic, pe motive ca i-am demontat toate ideile de om nebun, i-am zis ca alimentatia nu are cum sa vindece o tulburare mentala, i-am zis ca depinde foarte mult si de mediul in care te nasti si familia in legatura cu ceea ce esti tu azi, ca vaccinul e foarte bun si ca pastilele de la psihiatrie nu omoara oamenii, tu ce zici in astea am aberat eu in ceva? eu zic ca ala e cam diliu, te intreb pe tine ca stiu ca esti mai avansat intelectual pe aici din ce am vazut.
Cam bati campii, credeam ca pui o intrebare serioasa.
E discutabil. Dacă are o familie proprie (deja vorbim de copii, partener) sau sta doar ca e mai comod cu părinții atunci nu e ok.
Însă, dacă sta doar pentru a salva din cheltuieli in cazul in care vrea sa achiziționeze o locuința proprie, atunci e ok pe o anumită perioada.
Invictusman2025 întreabă: