| minime3 a întrebat:

E rusine sa locuiesti in anul 2024 intr-o casa veche, batraneasca (dar care totusi arata bine, parca ar fi din povesti)?! Eu locuiesc pentru moment la tara si am o curte maricica, cu iarba verde si doua case in curte, una mai noua, care e mai mare si una mai mica, care e facuta de strabunica mea. Cu toate ca cea mai mare ar fi mai confortabila, eu si bunica locuim tot in cea mai veche. Credeti ca exista prejudecati din partea oamenilor? Stiu ca in zilele noastre, la moda sunt vilele, complexele etc. Am locuit si in oras, intr-un apartament, dar acum situatia mi-o cere sa fiu la tara. Ce parere aveti?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Rușine fata de cine?

| relian a răspuns:

Ce parere am? Una nu prea buna, desi nu-i vorba de prejudecati, este vorba despre voi, de tine, ce fel gindesti.
Nu oamenii au prejudecati cum spui, voi astia care credeti asta, veniti cu aceste povesti. Iara oamenii comenteaza pentru ca asa trebuie, ala este rolul lor sa comenteze, dar nu te obliga nimeni sa faci ce doresti.

Acum te intreb si eu ca omu, pentru ce ati facut casa noua, daca stati tot in cea veche?
laughing interesant nu? Te apuci sa faci casa, dar nu stai in ea, ai facut-o sa ce, sa va dati mari ca aveti bani, sau ati vrut sa investiti bani in ceva?
Ai o curte, ai o casa veche, faci alta, darami casa veche, stai in cea noua, de aia ai facut-o pana la urma corect?
Acum depinde si ce inseamna corect pentru tine, asa a nu e rusine sa locuiesti in casa veche, nici nu-i vorba de rusine, este vorba de altceva laughing de cit va duce mintea, asa ca eu mai degraba as ride de voi ca sunteti cam saraci cu duhu, nu ca ati locui in o casa veche.

Intreabate singura, de ce ati facut casa aia nou, pentru ce anume? Daca nu ai un raspuns la intrebarea asta, atunci sigur de bine nu-i laughing

| TimberWolf a răspuns:

Glumesti? multi se retrag la tara, unii cumpara case vechi ca ale tale.
Rusine e sa fi prost nu sa locuiesti la tara intr-o casa veche!

| wildthing a răspuns:

Ar trebui ca parerea celor care au prejudecati, sa nu conteze pentru tine.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este o rușine.

| Mindfulness a răspuns:

Contează cum ești tu ca om, ce valori ai, ce caracter ai.