Eu zic că nu, dar am o reținere în chestia asta căci nu știi cu cine ai de-a face(chiar dacă crezi că-l cunoști) și din pozele trimise în privat vor ajunge virale pe internet.
Paranoiaaaaaa
In intimitatea celor 2 nimic nu e imoral.
multumesc ca ma faci sa fiu mai sigura
mereu am stiut ca ma pot baza pe tine
Si pana la urma daca devin virale pe internet ce?
sunt doar niste sani, e doar o fofo.
trebuie sa te mandresti cu corpul tau, aia care comenteaza negativ sunt niste inapti ofticati ca nu le-a dat si lor iubiyiyiyyi si oricine altcineva poze nud.
*E sau nu imoral *
Eu zic că nu... este imoral.
Era raspuns catre OP, nu stiu de ce apare ca ti-am dat tie reply.
Exact, ce daca devin virale. Mai face si ea o fapta buna pentru aia care-si " hidrateaza " mai bine zonele intime.
Există reguli în datul de poze nud, să nu se vadă faţa, în caz că se ajunge la altceva :)).
Ah, uite asta =]]].
https://www.youtube.com/watch?v=9T9HbVK1e88 (ştiu că e pentru tipi, dar mi se părea amuzant, aiurea că nu se vede clar)
Orice fel de dorinta, si interferenta sexuala o consider imorala, pentru ca aici este vorba doar despre satisfacerea placerilor personale, unde nu isi au locul niciun fel de sentimente morale.
mai, nu te mai lua la harjoana cu adeptii mei care imi raspund
glumesc, glumesc, macar imi merge intrebarea la categoria aia unde sunt doar intrebari cu multe rapunsuri
Nu-i imoral. Doar așa ca fapt divers încă am poze nud și topless cu două fete cu care am avut relații în trecut și acuma aș putea fi mârlan și să nu le mai țin doar pentru mine. Dar sunt prea bun pentru așa ceva
Nu e imoral. Cel mai probabil o vede dezbrăcată și față în față, de aceea fiind și iubitul ei, așa că o dovadă care se poate salva și distribui nu face cu nimic situația mai imorală. Eu o privesc doar ca pe o metodă de a înregistra un fapt. Așadar, e imoral să faci sex cu iubitul? Cât timp e consimțit, mă îndoiesc.
GusticelMititel întreabă:
AirănMeidăn întreabă:
DurbanVlad întreabă:
CarbunaruMarilena întreabă: