Smile! Life`s good! Nu mai fi trista, stiu cum e, eu sunt alaturi de tine si sper ca bancul sa te mai inveseleasca
In zona portului, o blonda a cazut in apa si desi apa nu era adanca, ea s-a inecat.
- De ce s-a inecat blonda?!
Pentru ca langa apa, pe o pancarda scria:
Gigel ii spune mamei:
-Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venit o tanti blonda si frumoasa si s-a dus cu tata in camera si…
Mama-sa il intrerupe:
Stii ce, sa repeti asta cand vine taica-tu acasa!
Ajunge acasa tatal, mama ii face semn copilului, iar acesta reia:
-Si cum iti spuneam, mama, ieri cand tu n-ai fost acasa, a venit o tanti blonda si s-a dus cu tata in camera si…
-Si? Siiiii? intreaba mama nerabdatoare.
-Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul…*
Intorsi din concediu, ea-de la mare si el-de la munte, cei doi soti mananca si se culca. Dupa miezul noptii, insa, sotia se trezeste speriata:
-Scoala-te! Am auzit masina lui barbatu-meu…
-M-am dus! striga sotul, sarind pe geam.
Buna!
uita te la asta...nu e banc dar e super haios http://www.youtube.com/watch?v=c4Nhn7K7bpw
Un pusti mergea plangand si ajungand la un colt de strada se ciocneste de un militian care plangea si el. Militianul se aduna mai repede si-l intreaba pe pusti :
- De ce plangi, bai desteptule?
-Mi-am pierdut mingea!
- Dar tu de ce plangi tov. militian?
- Pai, uite ce pantofi ne-au dat de la sediu :unul negru si unul maro.
- Nu-i nimic, nene, te duci acasa si-i schimbi...
- Nu merge, ca acasa mai am o pereche la fel!
Erzsi era servitoare la domni în Cluj. În fiecare joi avea liber si se întorcea acasa seara foarte bine dispusa. Într-o joi seara domnul o întreaba:
- Erzsi, ce faci tu joia de vii asa vesela acasa?
Erzsi: O, domnu’, noi joi întilneam cu Ildiko si cu Feri si Pista si mergem pe Feleac si jucam de-a ghicitul. Domnul: Cum e jocul asta, Erzsi?
Erzsi: Mergem la capita, noi fetele punem capul în capita si baietii vin pe la spate si …. la noi, iar noi trebuie ghicit cine fost. Câteodata vine mai multi tineri si noi nu putem ghici si atunci râdem si râidem, ei …. pâna ghicim cine fost.
Domnul: Mai Erzsi, e tare interesant jocul asta, as veni si eu!
Erzsi: Veniti domnu’, ca joia trecuta fost si doamna si nu ghicit de 6 ori!