anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E un pusti de vreo 11 ani pe Instagram care imi tot trimite mesaje cu injuraturi. Nu stiu cum s-a decis el sa ma onoreze tocmai pe mine cu mesajele lui ca nu am interactionat niciodata cu el. In fine. laughing Si nu imi trimite doar mie, ca am vazut ca ii comenta lumea pe la postari. Dar e enervant.

Ce sa ii spun ca sa ma lase in pace?

Răspuns Câştigător
| Irinelp a răspuns:

Salut,intră la profilul tau si după aceia la setări și aici la mesaje directe și aici dezactivarea optiunea cerere de mesaje și așa poti primi mesaje doar de la cei care sunt abonați la tine pe Instagram si poti sa nu îi dai accept acestui tip.

5 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Da-i block direct, ce mai stai la discutii? Daca nu, spune-i ca stii cine e, unde sta si ca deja ai vorbit cu politia despre asta, sa vezi ce bagi frica-n el de iti da el block.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca ar fi bine dacă i-ai da block.
Eu pățesc mai nou sa ma sune un copil (habar nu am cine e) si sa ma înjure.Cand ia raspuns prietenul meu a început să zică, ca el e bărbatul meu si alte rahaturi urâte pe care nu le pot reproduce in conditiile in care asta probabil nu are nici 11 ani.
Nu prea ai ce sa faci cu asemenea specimene de copii prost educați.

| Roberrt21 a răspuns:

Blocheaza-l

| OFQuestions a răspuns (pentru Roberrt21):

L-am blocat luna trecuta si m-am trezit iar cu mesaje de la el doar ca de pe alt cont. Are mai multe.

| al0o0o0 a răspuns:

Ii dai block.Atat il duce mintea, atat face.Atat ii permite educatia.Asta este, mai exista si astfel de specimene printre noi, nu băga in seama.De asemenea, ar merge si un report la cont, poate se sesizeaza si ii inchid contul.