| AvalohAlyn a întrebat:

E un vis imposibil sau posibil?

Visul meu e sa devin în viitorul indepartat Medium Medical expert în medicina alternativa și naturista la fel ca autorul de cărți Medical Mediumm Antony Wiliam
Dar e cam imposibil visul fiindcă am problemele de sănătate aferente, dacă as reuși sa ma vindec sau ameliorez substanțial. Voi face o școală de medicina alternativa sau naturista.
E imposibil sau posibil? În viitor acest vis?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vrei sa devii ca el isingurul mod de a ajunge la fel ca el, e prin minciuna, de cate a fost prins cu escrocheria(dar nu prea ai cei face unuia care are stirile cumparate), stirile nu publica adevarul tot timpul, sunt foarte des platiti, si ca a dat bani sa mearga oamenii sa comenteze cat ia ajutat medicina sa, multi fac asta, pana si vedetele, unora le pare rau, dar cand e vorba de bani, multi ar arunca demnitate.
Sa nu crezi ca e singurul care se bazeaza pe asta.
Macar daca el ar zice basicul nu spun doar de anatomie sau altele dar nu stie basic la basic, cand am spus ca contrazice chstii elementare, ma refer la chestii demonstrate, singurul mod in care el are dreptate, e doar daca medicina minte.
Nu pot fi ambele adevarate, scuze, dar asta e adevarul, si nu spun ca el spun o medicina mai sus cu nivel, ci el contrazice ce sa descoperit, ceea ce e sigur stiut, ceea ce e sigur. Te duci cu el nu spui ca medicina lui un nivel mai sus, spui direct ca medicina minte, si asta e singurul mod.
Nu te pun sa alegi intre cele 2, dar iti spun ca nu mi pasa daca alegi medicina alopata, dar nu mai spune ca medicina lui e mai sus, fie alegi medicina sa ca fiind adevarata, fie cea alopata, el chiar a inchis cand a fost contrazisi de medici si le-a dat block, ti se pare normal?(fireste ca nu, toti ceilalti falti profeti ai medicii fac la fel, daca intelegi).
Ok poate ca nu intelegi, dar ma refer si la multe cercetari, fiziologie de baza, totul se arunca pe apa sambetei cand e vorba de el, si da niste rezultate care sunt aruncate sa fie, combat orice logica despre medicina.
https://www.youtube.com/watch?v=jkNxmTrrZSk crede-ma ca daca ne luam dupa el, tot ceea ce s-a verificat prin microscopul electronic e o minciuna, si e vorba de bani, partea cu virusii e doar varful icebergului, deoarece am cititi cateva din argumentele spuse de el(am cautat pe net), si singurul mod in care pot fi adevarate e daca medicina ascunde ceva, adica el a spus ca virusii mananca oua, branza si alte chestii, cand e o bazaconie ce nu sa mai auzit, el se bazeaza pe modul in care laboaratoarele cresc virusii pentru a se inmultii, si ouale moarte nu fac nimic(singurul mod in care ar avea dreptate ar fi daca am manca oua embrionate
https://www.google.com/......ps?/search
, nici branza nu inmulteste virusii, si...
https://www.google.com/......ps?/search
uitate de fapt ce e acolo, nu e un ou crud, nu e un ou fiert, e un ou cu un ou cu un embrion, ceea ce inmulteste virusii nu e albusul si galbenusul unui ou ci pasarea care se naste de acolo, ai nevoie de viata pentru a inmultii virusii, dar se vede ca nu stie nimic despre studii.
Uite un studiu care combate complet ceea ce spune despre inmutirea virusilor, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9282391/
inseamna ca s-au facut teste si observari, si ceea ce a spus nu s-a constat, deci nu are sens, unu minte, si nu e medicina aici.
Stiu ca iti place sa te legi de cineva care iti da speranta, dar crede ma cu cat te legi mai tare de el cu atat vei suferii mai tare si te vei dezlipii mai greu. Bun medicina alopata nu ti a vindecat anxietatea si depresia, dar nu inseamna ca fiecare chestie de pe piata are dreptate, ti am dat alte exemple de medicina alternativa, care chiar au sens, nu hotul acela.
Se pot gasi virusi si pe alimente asa cum se gasesc pe suprafete, dar atat, se stie cum se inmultesc unde se gasesc, si cam ce celule infecteaza(nu sunt sigur daca la toti virusii, dar se stie bine), virusii se transmit usor, gandeste te cum e podeaua unui spital, cu bacterii si virusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Matei 10 34-39
Să nu credeți că am venit s-aduc pacea pe pământ; n-am venit să aduc pacea, ci sabia. Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa și pe noră de soacra sa. Și omul va avea de vrăjmași chiar pe cei din casa lui. Cine iubește pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine și cine iubește pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine. Cine nu-și ia crucea lui și nu vine după Mine nu este vrednic de Mine. Cine își va păstra viața o va pierde și cine își va pierde viața pentru Mine o va câștiga.
Crestim nu inseamna pace liniste calm, Crestin inseamna sa fii gata sa iti pierzi viata pentru Dumnezeu, nici un Crestin nu renunta la parinti, pentru ca si Dumnezeu nu vrea asta, dar invers, cunosc persoane credincioase care au fost oprite de parinti sa faca facultate pentru ca erau crestini, sau erau dezmosteniti, un crestin adevarat, nu dezmosteneste, dar gandeste-te, doar ce cearta se intampla in astfel de familie, unde un parinte e credincios, si unul nu crede, si spune ca daca va crede in Dumnezeu fiul, va fi o despartire, sau sa se desparta dinc auza religiei, etc.
Nu prea ai sanse sa te vindeci daca asta e motivul pentru care ai ales crestinismul, Dumnezeu vede inima, el ii alege ca crestini numai pe cei care cred in el(pentru ca el e Dumnezeu, nu pentru ca pot primi nu stiu ce chestii daca cred in el, singurul gand al unui crestin e sa fie lui Dumnezeu. Scz daca ai avut speranta dar am zis inainte Dumnezeu nu vindeca decat cand i se pare ca trebuie, si in ce conditii i se pare ca trebuie, pe majoritatea i-a lovit ca sa cada jos de tot, ca sa ajunga la adevarata credinta, si ei nu au comentat nimic, doar au spus Dumnezeu e vesnic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu da nici argumentul ca el a descoperit nu stiu ce, inainte de medicina alopata, de cand studiez, pana si ultimul tau argument e fals, am vazut bazaconii spuse de stiri, chiar s-a descoperit un leac pentru cancer, descoperit acum 20 de ani, si aici nu e o gluma, vorbesc foarte serios, apare un medic care publica un nou studiu, si cei de la stiri, si nu doar din Romania, spun ca s-a facut o descoperire fenomenala, de multe ori chiar daca nu apare pe pubmed, apare referinta bibliografica, la texte mai vechi, si cercetari mai vechi sa vezi dupa ce s or luat, deci iti spun ca nici ce mi ai trimis in care ai spus ca el a descoperit ceva inaintea medicinii, de fapt nu a facut o, medicina face studii despre aceleasi lucruri foarte des, hai sa facem un studiu despre chemoterapie si deces, poate in mai de un an: hai sa facem un studiu despre acelasi lucru, dar sa vedem cum se schimba cifrele(in medicina sunt foarte importante procentele), nu se schimba rezultatul dar se schimba procentele, hai sa zicem ca facem studii dupa studii despre cancer, obezitate, etc. dar dupa ani, mortalitatea scade, e boala mai putin severa, nu, fie populatia nu mai e in aceeasi factori de risc, traiesc mai bine, ceea ce inseamna ca medicul nu trebuie sa puna maxim accent pe ei, de ce crezi ca pe tigara, obezitate, si alcool se pune asa accent?
Oricum o sa stergi mesajele, dupa cum am observat(habar nu am de ce, anxietate), deci daca nu vrei sa le sterg eu pe ale mele, le las aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ma crezi ca el blocheaza perosanele care incearca sa l contrazica, la fel cum facea acela care zicea prostii care omoara pacientii cu diabet, si multi altii:
https://www.youtube.com/watch?v=x-UNhbu747U
citeste si asta:
https://www.youtube.com/watch?v=FPCjrFuQ1E4
asta este despre scam ul cu telina,
https://www.youtube.com/watch?v=0aoxI_FLeUg
uitate si la asta, si iti spun e foarte clar ca el face la fel ca ceilalti care fac aceeasi greseala in medicina holistica: iau half truth, iau ceva din niste studii, iti dai seama, si apoi pun cum cred ei ca este corect, gen iau din stiinte, si apoi fabrica sf,
Daca te uiti ai alte exemplu de cum ceea ce el spune se bate cap in cap cu evidentele, cu ceea ce e concret.
https://www.youtube.com/watch?v=qFREev7g_Wo
oamenii nu cred in medicina alopata si cea holistica, ei aleg cea holistica in schimbul celei alopate:(.
Crede ma si pe mine, in aproape fiecare familie e cineva cu diabet si cancer, daca as rezolva problema doar cu un pic de suc de lamaie, sau telina, crede ma m as fi mutat de mult la cealalta medicina, dar toti nu fac decat sa fie contrazisi in basic medicine,

| cartedecitit a răspuns:

Inteleg ca vrei sa te increzi in religie dar asta e cea mai proasta alegere, nicaieri in biblie nu s-a dat importanta religiei, ci relatiei cu Dumnezeu. Dumnezeu nu e o fiinta care bum schimba toata natura ca un om sa aiba vindecare, cand a vindecat nu a zis ia o buruiana iti face bine, uitate cum au fost vindecati, de exemplu Isus, a scuipat pe sol, apoi a aplicat pe om, si a spus ca e vindecat, el face minuni, de exemplu sa cada foc din cer, nu o sa schimbe medicina alopata ca fiind cea mai tare.
Unu doar sa scaldat in apa, de cateva ori, ceea ce la vindecat nu a fost apa, ci credinta, uitate ca oamenii se aruncau in apa pentru ca era un inger si cine era primul era vindecat. aici nu vorbim despre natura vindeca, aici vorbim despre demoni si ingeri care schimba jocul, la sfarsit scrie ca toti vor invia. Isus cand a mers la ucenici, a mers cu trupul sa le arate unde a fost strapuns.
Daca mergi la preoti o sa ti spuna o credinta si o sa ti spuna ca esti bine ca te vindeci(credinta nu are treaba cu naturalismul), Dumnezeu nu e impotriva dezvoltarii omului, si aveam un verset care spunea despre cat de dezvolati vor fi oamenii in clipele din urma, Dumnezeu uraste doar pacatul, si plecarea de la calea spusa de el, el daca spune sa fie asa, asa a fost.
I a explicat lui Noe cum sa construiasca o arca de dimensiuni, si pe deasupra sa si pluteasca, problema cu medicina normala nu e ca nu e naturala, problema este ca nu tot timpul vindeca.
Dar nu e nimic pe pamant care sa vindece, daca vrei ceva ce sa vindece, cauta o minune, biblia spune ca bolile s au asternut din cauza pacatului omului.
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/13803600600805310
Pe deasupra uitate putin cine e Dumnezeu