| patty26 a întrebat:

E URGENT! Va rog mult sa ma ajutati.Saptamana trecuta motanul meu a vomitat.Azi dimineata pe la 5 a vomitat iarasi.si la ora 7 iarasi.nu stiu de ce. E un lichid, adica nu stiu cum sa va spun, e exact ca si apa de lichida. Voma are un miros foarte urat. Miros de excremente, ca imi venea si mie sa vomit cand am simtit mirosul.
Voma are o culoare maronie...cam asa.In voma nu am vazut limbrici.Ca am auzit ca daca ar avea limbrici ar trebui sa ii dea afara prin voma.Nu stiu din ce cauza a vomitat.Multi mi-au spus ca poate e otravit, dar nu cred.adica se joaca, mananca, se comporta perfect normal.Va rog mult sa ma ajutati. Cei care nu stiti nu raspundeti doar asa aiurea. Dau fundita! si un vot >folositor.Multumescbig grin

Răspuns Câştigător
| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna;*
Si eu am pisica.si am patit la fel, am fost cu ea la veterinar si mai multe persoane care au pisica si se pricep Mi'au spus ca este normal sa vomite acea substanta la cateva saptamani.
Deci nu'ti face probleme este absolut normal.Dar daca o sa vomite cum ar fi 2 zile incontinuu nu e normal si trebuie dusa la veterinar

te pup;*

1 răspuns:
| Andarock a răspuns:

Nu cumva de curand i-ai schimbat mancarea?
Poate fi o cauza...