Abh
| Abh a întrebat:

E usor sa fim rai, e usor sa acuzam, sa judecam. Cat de toleranti sunteti?

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Toleranta inseamna bunul simt de a nu fi egoist si a intelege ca ceva ce pentru tine este poate lipsit de importanta pentru altul vine pe primul loc. Lipsa tolerantei este egoism iar egoismul este sursa tuturor relelor din lume.Tolerez atat cat se poate si nimic mai mult.

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Eu personal, zic, ca sunt chiar foarte toleranta. Incerc sa fiu cat mai intelegatoare, ingaduitoare, sa ma pun in locul celuilalt si sa-l inteleg, insa nu spun, ca nu dau gres niciodata.

P. S. si eu sunt satula de atata rautate, de prejudecati de tot felul', de lipsa de toleranta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este foarte greu să fim buni.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Nu tolerez lipsa de bun simt, lipsa de cultura, manelele si lupii imbracati in haine de miel

| Beatrice a răspuns:

Toleram, toleram și iar toleram.
Dar nu e asa de ușor.
Odată și-odată tot o sa răbufnești. thinking Nu sunt 100% toleranta, dar 90% sunt happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie personal, nu imi place sa judec pe nimeni.pentru ca nu este bine. Prefer sa stau la distanta...sau si mai bine sa dau un sfat persoanei in cauza. Cine stie cand o sa am si eu nevoie. Dar am fost si sunt toleranta cu cei din jurul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cel mai usor sa fim rai. Sunt oarecum toleranta si stiu ca ar trebui sa fiu mai mult. Sunt intelegatoare cand stiu ca trebuie.