| usuk a întrebat:

E vara, e cald, asta stim cu totii;
cum facem sa scapam de caldura din casa daca nu avem aer conditionat? metode, sugestii, idei? mersi

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu uita sa iti bagi niste bureti de ureche ca sa nu te traga curentul.

| catthshshshs a răspuns:

Lasa peste noapte o fereastra deschisa si dimineata, cel tarziu pe la ora 8 sau 8 jumatate, inchide-o. Se va pastra putina racoare in camera daca o deschizi abia dupa amiaza. Daca o lasi deschisa ziua intra multa caldura. Mai merge si o patura pusa pe geam in timpul zilei ca sa nu patrunda soarele. Altfel, muzica, filme, carti sau iesiri multe la terasa. Bafta!

| Mihaela1964 a răspuns:

Pune la geamuri jaluzele care reflecta lumina sau lipeste folie de aluminiu pe geam ( cu bere sau spuma de sapun), pune in functie un ventilator ( cu aparatoare)peste care pune un prosop udat in apa foarte rece, scoate covoarele din camere, o sa vezi ca se va simti diferenta.Numai bine.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Azi am fost si mi-am luat ventilator,altfel ma coceam aici in bloc,mai ales ca apartamentul e cu fata la soare.
Incearca sa aerisesti casa dimineata devreme devreme,apoi inchizi ferestre, usi, tragi perdelele de umbra sa se faca racoare.
Racoreste-te cu lubenita, cocktail-uri racoritoare, inghetata.
Te pup!

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

1 poti sa iti iei un ventilator
2 sa deschizi geamurile
3 sa-ti iei un evantai
4 sa deschizi frigiderul si sa stai putin langa el happy

etc. etc.

| CaptainPanda a răspuns:

Este un spay care iti da senzatia de racoare(incearca-l) lasa toate geamurile si usile deschise ca sa se faca curent, fa-ti vant cu un evantai sau cu orice alt ceva!winking

| BomBonicaThaa2000 a răspuns:

Lasa toate geamurile deschise, trage perdelele si lasa toate usile descise in afara de cea de la intrare pentru ca se va face putin curent si va fi racoroasa toata casa! happy

| mariutza21 a răspuns:

Pai deschide geamurile si lasa sa se faca curent in casa, trage draperiile si asteapta sa se faca curent. Mult noroc!