luciana
| luciana a întrebat:

Echipei si tuturor membrilor TPU, sincere felicitari pentru munca depusa si contributia pe acest forum, Sarbatori fericite si un An nou cu bucurii, incarcat cu Dragoste, Reusite si Impliniri! La multi si fericiti ani! Lucien.

Răspuns Câştigător
| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Si eu va doresc sanatate si fericire si un "La multi ani!" sincer si calduros! Sa speram ca 2011 o sa fie de 2011 de ori mai bun decat 2010.

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Multumim! La multi ani si tie! Un an nou cat mai bun!
La multi ani, TPU!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mulțumesc asemenea.
Un singur lucru îți doresc, să ai sănătate.
Sărbători fericite și La mulți ani!
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Un An Nou Fericit happy

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Sentimentul e reciproc, Luciana. Iti doresc un an nou pline de bucurii, noroc si dragoste!

luciana
| luciana explică:

Va multumesc pentru urari, va imbratisez si va doresc sa aveti parte de multa dragoste. P. S. Toate meritati fundita, de aceea nu nominalizez pe nici una. Pupici. Lucien.

luciana
| luciana explică:

Fiind obligata sa atribui fundita cuiva, am decis sa acord fundita celui ce a dat primul raspunsul la intrebare si sper sa fiti de acord si voi; pentru acesta va imbratisez si va doresc o zi minunata. Lucien.

| Gregory a răspuns:

Sărut mâna. La mulți ani. Mulțumim asemenea.
‎2011 trebuie să fie anul schimbărilor pozitive în viețile noastre, anul în care vom fi mai credincioși, mai buni, mai optimiști, mai respectuoși, mai iubitori, mai sinceri, mai harnici, mai veseli, mai atenți, mai răbdători, mai dornici de a întreprinde numeroase activități constructive, și ne vom înfrâna mai mult de la păcate.
Cu voința noastră, cu nădejde în Dumnezeu, și cu voia Lui, cu siguranță vom putea realiza tot ceea ce ne-am propus.
„În creștinătate, cu Hristos, orice este posibil" (Ieromonah Cleopa Ilie).
La mulți ani cu bucurii. happy

| Dara a răspuns:

Mii de îmbrăţişări, Luciana happy
La mulţi ani!

| BlackRose03 a răspuns:

Și intrăm în 2020 peste vreo 2 săptămâni.Cum trece timpul asta uoff.