| Narfundo a întrebat:

Egiptenii aveau o credinta legata de moarte.Cand sufletele lor ajungeau la intrarea in rai, zeii le puneau 2 intrebari.In functie de raspunsu lor, zeii hotarau daca ii lasa sa intre.Sa vedem cum raspundeti voi la aceste 2 intrebarihappy
Ai gasit fericirea in viata ta? si
A adus viata ta fericire altoratongue?

7 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Bine,dar imi spui daca m-ar fi lasat sa intru sau nu laughing
Nu.n-am gasit fericirea in viata mea.
Da, viata mea a adus fericire altora.
Presupun ca nu m-ar lasa sa intru si ca miar mai da o sansa sa imi gasesc fericirea in viata mea.Iju st think so!

| simiiii a răspuns:

Bunakiss!
1) Oarecum am gasit-olaughing.
2) De unde sa stiu eu? Nu i-am intrebat dar oricum multe dintre persoanele apropiate, iubite mie mi-au spus ca de cand sunt in viata lor ceva s-a schimbat si ca si-ar dori sa raman la fel in ani ce vor urma.; x ia-o cum vreibatting eyelashes.

| duf a răspuns:

1:danam gasit
2:da

| ahlrh a răspuns:

Ai găsit fericirea în viața ta?
Da, dar n-am primit-o.

A adus viața ta fericire altora?
Sper că da.,

Mă lași să intru?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Pana acum, nu am avut parte de asa ceva.Eu zambesc si rad pentru ca ma indeamna atmosfera, nu ca asa simt eu ca e bine. Familie aproape ca nu am, cu bunicii ma cert zilnic, pe colegi nu`i suport, nu am decat un prieten, cu restul vorbesc ca sa nu par nesuferita, dar m`as simti extrem de bine si fara restul, doar cu singurul prieten.Sa vedem ce se mai intampla pe viitor, pana atunci, nu sunt sanse sa fiu vreodata fericita.
2.Da, tatei, caruia i-am daruit viata. Daca nu eram eu, pana acum era mort, si sincer nu m`as fi simtit mai bine, ba chiar mai rau.Altora in afara de un zambet nu aduc nimic, creez numai divergente, tensiuni si rareori ii fac sa se simta bine, atunci cand am eu chef si ii vad si pe ceilalti deschisi unei atmosfere mai placute, nu numai cearta si batai.
Bafta`!

| Narfundo explică:

O sa ajungeti in iad laughing
Traiesti degeaba MaeRi tongue daca nu te simti bine in pielea ta.

| simiiii a răspuns:

Mie-mi place si in iad dehsigh ma multumesc si acolo, da creca ma gonesc aia/alea de acolo ca o sa fac numai belele rolling on the floor)