@girlxx21 atunci de ce ai mai raspuns la intrebare?
Iti spun eu ce cred despre extraterestrii :
Mi se pare normal ca intr-un alt sistem solar sa existe o planeta asemanatoare pamantului, care sa poate sustine viata!
Mai mult ca sigur nici ei nu stiu despre existenta pamantului si tot asa! Nu cred ca a venit nici un extraterestru pe pamant inca, si nici nu cred ca or sa vina prea curand!
Eu cred ca exista ii vad in fiecare zi cand merg pe strada si deja m`am obisnuit cu eiAr fii culmea sa fim noi singurii din univers
Da, cred. Tu chiar crezi ca ai fost facut din lut si ti-a fost suflata viata pe nas ?
De ce nu ar exista? Ma indoiesc ca in Universul asta mare doar "Omul" face legea o zi buna
Chiar nu ma pasioneaza faza cu extraterestrii.si daca ar fi si daca n-ar fi e treaba lor . Ti-e frica de asa ceva?
Eu cred ca exista eram fascinat de acest subiect cand avea 10-12 ani. exista dar nu cercurile din lanurile de grasu sau intalniri asta nu cred eu cred ca exista anuminte poze nici daca vrei nu le potri truca
Pai doar nu ne-au creeat extraterestrii...sa fim seriosi... poate ca exista dar inca nu e nimic dovedit...
crestiniromani întreabă:
Anonymus101 întreabă: