Ai dreptate, nu te face gay sau femeie.
Dar este doar inceputul pentru feminizare. Daca te mai si epilezi intim, pe maini si pe picioare, deja mai trebuie schimbarea de sex + tratamentul adecvat. Si apoi te măriți, nu te insori.
Daca o vopsea iti afecteaza atat de mult personalitatea si viata, problema e la tine, darrio.
Mie nu, baiete. Am copii mai mari decat tine. I-am ajutat sa aiba fiecare casa lui.
Dar care gandesc ca niste barbati nu ca niste viitoare femei.
Tataie, experienta de a fi femeie nu se rezuma la o oja. Sauo fusta. Sau vreo peruca. Sa inteleg ca nevasta-ta daca nu poarta rochii si nu se machiaza se transforma in barbat? Vai si-amar de copiii tai.
Tataie sa-i spui cui vrei tu. Oja este inceputul feminizarii. Si nu te lega de copiii mei, ca nici sa le dai pantofii cu crema nu te-as pune, că ii dai cu oja.
V-a prostit rau „democratia" asta.
"V-a prostit rau „democratia" asta."
Huuooo, comunistule
Daca traiai pe vremurile alea, erai de mult fetiță la beciul Militiei.
Am apucat acele vremuri si ma mandresc.
Am apartament dat de stat. Tie cine iti dă acum?
Te mandresti ca ai primit lucruri de pomana, si nu ai muncit pentru ele? Vai de capul tau atunci.
Ai probleme grave de socializare baietas! Rastalmacesti comentariile numai mele cum iti convine tie.
Si tu tot din parinti „comunisti" te tragi.
Si nu cred ca nu au avut si ei aceasta facilitate la acea vreme. Ma opresc aici, ca nu se poate discuta cu tine. Mai lasa tupeul asta de fatada, ca nu iti va face bine pe viitor. Insanatosire grabnica! Hai, pa!
Parintii mei locuiesc in casa care a fost mostenita de la bunici, care by the way, nu au primit-o de la stat, au facut-o singuri, camera cu camera.
Deci pomană. Eu l-am platit chiar daca mi l-a dat statul. Dar se obtineau greu. Gata!
Vezi că mami a găsit TPU. Spune-i că îi mulțumesc pentru fundă.
https://www.tpu.ro/......ja-neagra/
,,Si nu, a te da cu oja pe unghii ca si o persoana de sex masculin, nu te face gay sau femeie. Am zis sa o spun asa pentru incultii care o sa comenteze cu raspunsuri de genul.''
Din moment ce ai spus asta,astepti doar comentarii poziive, corect?
Azi o oja aplicata pe unghii, poate maine va puneti o fusta sau o rochie? Sau va fardati, machiati?
Sau ne luati locul la cratita? Asta e pentru barbatii care spun ca locul femeii e la cratita!
Sau sa luati bataie de la femei, asa cum o fac destui barbati.
Pe bune? Atata timp cat e singur, nu cred ca deranjant.Dar nu stiu ce femeie ar sta langa un asfel de barbat!
"Din moment ce ai spus asta, astepti doar comentarii poziive, corect?"
Nu am spus asta si nu astept asta. Doar astept sa nu primesc raspunsuri idioate.
"Azi o oja aplicata pe unghii, poate maine va puneti o fusta sau o rochie? Sau va fardati, machiati?"
Si daca am face asta, cu ce te-ai deranja pe tine? In ce mod ti-ar afecta tie viata personala?
"Sau ne luati locul la cratita? Asta e pentru barbatii care spun ca locul femeii e la cratita!"
Cat de inapoiata sa fi sa nu realizezi ca gatitul nu e o chestie care tine de sex sau de gen, exista bucatari renumiti in lume care sunt barbati.
"Sau sa luati bataie de la femei, asa cum o fac destui barbati."
Aha, am inteles, deci tu ca si femeie preferi sa iei bataie de la barbat decat sa te trateze ca pe egala lui. Acum inteleg de ce ai gandirea aia.
"Pe bune? Atata timp cat e singur, nu cred ca deranjant.Dar nu stiu ce femeie ar sta langa un asfel de barbat!"
Clar orice femeie fara prejudecati si care respecta deciziile celorlalti ar sta, insa nu una ca tine care nu poate sa-si scoata capul din acele norme toxice ale societatii si acele stereotipuri basite care ti-au fost indesate in cap si cu care ai fost indoctrinata de mica.
De ce nu ar sta langa unul ca el, Angi? Că se cearta pe ojă?
Mda...ma gandesc ca esti tinerel.Si ca gandesc ca orice,, moda'' va trece.
Ai auzit de pantalonii cu turul lasat? Sau de o tunsoare la baieti, Cu creasta inalta, evantual colorata? Moda asta se opreste undeva la 30 de ani!
,, Aha, am inteles, deci tu ca si femeie preferi sa iei bataie de la barbat decat sa te trateze ca pe egala lui. Acum inteleg de ce ai gandirea aia''Intelegi gresit.Nu stiu ce femeie ar sta langa un barbat care o bate.In urma cu ceva ani am cazut de pe bicicleta.Am facut cucui, s-a tras pana sub ochi.Aratam ca si cum as fi fost batuta.Un mascul m-a intrebat cu imensa bucurie de parca ar fi castigat la loto,, te-a capasit, nu?'' Am zis da, ca sa ii fac o bucurie omului.Probabil asfel de barbati isi bat partenerele si le trimit la cratita...
Mascul, vai, dar ce cuvinte folosim aici. Dar unde te crezi draga, in regatul animalelor?
Ai dreptate, scuze! In regnul animal NU se intampla asa.
Un lucru e sigur. Orice moda de acest mod va trece odata cu varsta.
"In regnul animal NU se intampla asa"
Ce imi place ca spui cu asa de multa incredere asta, desi nu ai habar despre ce vorbesti. Crezi tu ca nu se intampla asa, desi eu am vazut documentare cu exact opusul a ceea ce afirmi tu.
Animalele nu se dau cu oja si nu isi pun cercei, evident, dar multe specii pretint ca sunt sexul opus din diferite motive.
Vorbeam de masculul care se bucura ca mi-am luat bataie... desi mi s-a intamplat sa fiu batuta ziua in amiaza mare de catre un tip care nu ii facusem nimic.ERA cu carutul, cu un bebelus.A impins carutul in fata mea si din instinct am intins mainele sa il opresc. Atunci m-a luat la pumni si picioare pana am cazut lata.Imbecilul a fugit.Ca apoi dupa cateva zile sa ma amentinte. Arata-mi tu un link in regnul animal in care un mascul sa faca asa ceva.NU voiam sa imi amintesc, eram o copila 19 -20 de ani, pe acolo.
Discutia s-a cam indepartat de subiectul original, eu am zis de baietii care se dau cu oja pe unghii, nu de barbatii imbecili care bat femei.
"Si nu, a te da cu oja pe unghii ca si o persoana de sex masculin, nu te face gay sau femeie. Am zis sa o spun asa pentru incultii care o sa comenteze cu raspunsuri de genul."
Să înteleg atunci că ai vrea doar comentarii pozitive, este?
Știi cum sună întrebarea ta? "Sunt deștept? Să răspundă doar cei care cred că sunt deștept!"
Dacă știi deja ce răspunsuri vrei să auzi, ce sens mai are întrebarea?
"Să înteleg atunci că ai vrea doar comentarii pozitive, este?"
NU. Clar am mai spus si inainte, ca nu. Vreau raspunsuri care sa nu se repete si sa nu fie idioate, ca ma astept ca cei care citesc intrebarea asta sa raspunda toti cu exact acelasi lucru "esti gay?", sau "esti femeie?" si vreau raspunsuri diverse, nu acelasi raspuns postat in diferite moduri de diferite persoane.
Si de ce simti nevoia sa zici "raspunsuri pozitive"? De cand a fi gay sau a fi femeie, e ceva negativ, huh?
"Dacă știi deja ce răspunsuri vrei să auzi, ce sens mai are întrebarea?"
Nu incerca sa intorci lucrurile impotriva mea, si sa-mi sucesti cuvintele, ca nu am spus niciodata ca vreau sa aud anumite raspunsuri si nu vreau sa le aud pe altele.
Cand cineva posteaza pe internet, trebuie sa se astepte si la raspunsuri pozitive, si la raspunsuri negative, si la raspunsuri neutre. Iar eu sunt constient de asta, de ce crezi ca am pus si intrebarea?
Nu am spus "Vreau doar raspunsuri pozitive, nu vreau sa ma injurati sau sa vorbiti negativ despre mine."
Unde vezi tu in "Si nu, a te da cu oja pe unghii ca si o persoana de sex masculin, nu te face gay sau femeie. Am zis sa o spun asa pentru incultii care o sa comenteze cu raspunsuri de genul." ca am spus eu ca NU VREAU sa aud comentarii de genul? Am spus eu asta? Am spus? NU. Nu am spus asta. Am zis sa ii educ pe idiotii ca tine care o sa sara cu gura si o sa inteleaga pe dos, ca daca esti baiat si te dai cu oja pe unghii nu inseamna ca esti gay. ATAT. Unde am spus eu ca nu vreau comentarii de genul?
Daca nici macar nu esti in stare sa citesti cum trebuie, atunci taci dracu din gura si stai in banca ta.
De ce te-ai supărat? Am zis ceva greșit, te-am jignit cu ceva?
"Am vrut să-i educ pe idioții ca tine..." Mersi de inițiativă, nu era oricum nevoie.
Și ai insinuat că nu vrei să primești genul acesta de răspunsuri, zicând că sunt date de oameni "inculți", lipsiți de cultură. Acum le mai zici și idioți pe deasupra. Și cine vrea să primească răspunsuri de la oameni inculți, idioți? Nimeni, exact!
Sau de fapt era răspunsul în sine? De fapt vrei răspunsuri de la oameni idioți, dar nu vrei acel răspuns în mod specific? Dacă da, de ce fix acel răspuns? Dacă un om la fel de incult zicea că doar rinocerii au dreptul să se dea cu ojă? Atunci era ok?
Spune-mi dacă greșesc. Educă-mă, doar sunt idiot.
Poate cerceii si oja nu te fac femeie. Dar comentariul asta da " Am zis sa o spun asa pentru incultii care o sa comenteze cu raspunsuri de genul."
Obisnuieste-te cu ideea ca oricum ai fi tu ca persoana oamenii o sa-si dea cu parerea fie ca iti place sau nu chiar daca e negativa, nu o sa te pupe toata lumea in fundulet 24/7.
Am zis eu cumva ca vreau ca toata lumea sa ma placa? Ia zi, am zis? Nu am zis, pentru ca stiu ca nu toata lumea o sa ma placa, si nici nu vreau ca toata lumea sa ma placa.
Nu ma intereseaza daca altii o sa comenteze despre mine. Eu am zis sa nu mai spuneti chestia cu "Esti gay sau femeie daca ai cercei si te dai cu oja pe unghii" pentru ca e invechita rau, si toti s-au saturat sa o citeasca, dar se mai gasesc unii care sa mai scrie cacaturi de genul.
Mi se par foarte dubiosi oamenii care sufera ca cineva are niste vopsea pe degete.
Nu vad legatura cu sexul sau cu genul, mai ales ca in trecut tocurile, perucile, colantii erau purtate de barbati fara niciun stres de unde rezulta ca nu e altceva decat un concept social.
Femeile nu se epilau pana cand a aparut o reclama gillete acum 40-50 de ani, dar ce sa stie barbatul care e spalat pe creier sa creada ca daca are doi peri imputiti pe el e mai masculin sau o dunga de vopsea ii altereaza complet viitorul.
Oja neagra e super comuna in industrii creative la barbati. Adica printre artisti. Ei n-au atatea prejudecati.
Si daca o sa discuti cu masculii astia alfa, gen darrio, o sa vezi ca majoritatea cred ca ei gandesc singuri si ca pe ei nu ii manipuleaza lumea publicitara )
cand ei sunt the weakest links.
Ai omis pe luptatorii aia cu fuste din Anglia medievala. Sa regret ca am sters raspunsuri si intrebarile vechi ca deja v-am zis-o din start, presa (adica ziare, reviste, televiziune etc) face regulile moderne, de cum trebuie sa fie fiecare asezat, care sunt regulile pentru fiecare categorie de oameni, ce e bun/rau, ce exista si ce nu POATE exista.
Și eu sunt băiat și aș vrea să-mi fac unghiile cu ojă neagră (până și colegii mei de la liceu mi-au spus că mi-ar sta foarte bine; și găuri în urechi aș vrea să-mi dau), dar părinții mei îmi spun că arăt ca o fată chiar și dacă stau cu mâinile pe lângă corp sau în șold, etc. N-am cu cine să mă înțeleg.
Eu am si unghiile facute, si am si cercel in ureche, iar tata mi-a zis "Da' ce, esti femeie?"
Dar m-a oprit asta? Nu. El e genul de om care se ia dupa stereotipurile alea basite. Ca baietii trebuie sa arata asa, sa faca asa, sa se comporte asa, iar fetele sa arate asa, sa faca asa, sa se comporte asa, etc. Stii tu, cacaturi din astea invechite.
Mor cand ii aud pe unii:
"Dar de ce iti faci unghiile cu oja? Nu esti fata."
"De ce porti cercei? Nu esti fata."
"De ce te epilezi? Nu esti fata."
Ok, si care ti-e tie problema ca fac asta? Deciziile mele iti afecteaza tie viata in orice fel? Nu, asa ca nu vad de ce comentezi aiurea.
Eu asta le spun alora care comenteaza aiurea si care nu iti respecta deciziile, chiar daca nu ai absolut nimic de a face cu ei, si nu le influenteaza sau modifica viata in absolut nici un fel. Nu vad de ce simt ei nevoia sa comenteze si sa insulte decizia proprie a unei persoane.
Nu ar trebui sa-ti pese de ce spun altii (chiar daca sunteti inruditi sau nu). Societatea in care traim e toxica, iar daca stam sa ascultam toate stereotipurile (care de altfel sunt idioate si ar trebui sa fie eradicate), toti am arata exact la fel, nu ar mai exista nici o diferenta, nici un pic de originalitate, nimic. Am fi cu totii ca cei din Coreea de Nord.
Parerea mea, e sa faci ce simti tu, ce vrei tu, si sa nu te mai iei dupa altii, ca pot sa spuna ei ca sunt critici constructive, dar nu se pot considera daca sunt directionate strict pentru a te demoraliza.
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
Keegan întreabă: