Deci pomană. Eu l-am platit chiar daca mi l-a dat statul. Dar se obtineau greu. Gata!
"Să înteleg atunci că ai vrea doar comentarii pozitive, este?"
NU. Clar am mai spus si inainte, ca nu. Vreau raspunsuri care sa nu se repete si sa nu fie idioate, ca ma astept ca cei care citesc intrebarea asta sa raspunda toti cu exact acelasi lucru "esti gay?", sau "esti femeie?" si vreau raspunsuri diverse, nu acelasi raspuns postat in diferite moduri de diferite persoane.
Si de ce simti nevoia sa zici "raspunsuri pozitive"? De cand a fi gay sau a fi femeie, e ceva negativ, huh?
"Dacă știi deja ce răspunsuri vrei să auzi, ce sens mai are întrebarea?"
Nu incerca sa intorci lucrurile impotriva mea, si sa-mi sucesti cuvintele, ca nu am spus niciodata ca vreau sa aud anumite raspunsuri si nu vreau sa le aud pe altele.
Cand cineva posteaza pe internet, trebuie sa se astepte si la raspunsuri pozitive, si la raspunsuri negative, si la raspunsuri neutre. Iar eu sunt constient de asta, de ce crezi ca am pus si intrebarea?
Nu am spus "Vreau doar raspunsuri pozitive, nu vreau sa ma injurati sau sa vorbiti negativ despre mine."
Unde vezi tu in "Si nu, a te da cu oja pe unghii ca si o persoana de sex masculin, nu te face gay sau femeie. Am zis sa o spun asa pentru incultii care o sa comenteze cu raspunsuri de genul." ca am spus eu ca NU VREAU sa aud comentarii de genul? Am spus eu asta? Am spus? NU. Nu am spus asta. Am zis sa ii educ pe idiotii ca tine care o sa sara cu gura si o sa inteleaga pe dos, ca daca esti baiat si te dai cu oja pe unghii nu inseamna ca esti gay. ATAT. Unde am spus eu ca nu vreau comentarii de genul?
Daca nici macar nu esti in stare sa citesti cum trebuie, atunci taci dracu din gura si stai in banca ta.
De ce te-ai supărat? Am zis ceva greșit, te-am jignit cu ceva?
"Am vrut să-i educ pe idioții ca tine..." Mersi de inițiativă, nu era oricum nevoie.
Și ai insinuat că nu vrei să primești genul acesta de răspunsuri, zicând că sunt date de oameni "inculți", lipsiți de cultură. Acum le mai zici și idioți pe deasupra. Și cine vrea să primească răspunsuri de la oameni inculți, idioți? Nimeni, exact!
Sau de fapt era răspunsul în sine? De fapt vrei răspunsuri de la oameni idioți, dar nu vrei acel răspuns în mod specific? Dacă da, de ce fix acel răspuns? Dacă un om la fel de incult zicea că doar rinocerii au dreptul să se dea cu ojă? Atunci era ok?
Spune-mi dacă greșesc. Educă-mă, doar sunt idiot.
anonim_4396 întreabă:
BitchInRedDress întreabă: