anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Era mai bine daca il bagau pe Ceausescu la puscarie, si nu-l omorau?

8 răspunsuri:
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Stii cum e, nu suntem in masura sa judecam pe nimeni, doar Dumnezeu o poate face! Era om, insa atat de crud.Si poate ca totusi a scapat prea usor.Desi cand era el era destul de "liniste". Pa, pa!

| costymaximus a răspuns:

In acele momente(dec. 1989)erau interesele asa mari incit uciderea lui era singura solutie.Acum stind si judecind la rece nu au procedat bine ca l-au omorit.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Ai dreptate, cel mai bine ar fi fost daca N. Ceausescu era judecat pentru faptele sale, poporul ar fi dorit sa afle cat mai multe din acele vremuri care au avut o incarcatura istorica deosebita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oricum nu o mai ducea mult, era bolnav. Asa ca astia acre l-au asasinat, de fapt i-au facut un bine, i-au curmat suferinta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am sperat dela bun inceput si chiar visam inca de dinainte de lovilutie ca cei 2 soti sa fie condamnati sa locuiasca intr-o garsoniera confort 4 si sa li se asigure o pensie minima...; ar fi fost o pedeapsa mai mult decat rezonabila si ar fi dat cu adevarat satisfactie oricarui roman...

| stweety10 a răspuns:

Nu stiu daca era mai bine sau nu, nici macar nu l`am apucat si sincer nu ma intereseaza. Dar nici`un om nu are dreptul de a lua o viata. Si modul in care i`au omorat a fost groaznic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Au avut motive sa il omoare. Ar fi fost si o solutie ca acesta sa intre la inchisoare pe viata, dar nu avea rost, era in varsta, deci cred ca i-au facut un bine omorandu-lwinking

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare