| dfghjdrfg a întrebat:

Era o chestie sa spui "Dracule, vino si lupa-te cu mine!" si va veni la miezul noptii si te va lua.Imi puteti spune cum mai era? Este adevarata chestia asta?

4 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Imi amintesc. Pe langa faptul ca e falsa (evident), mai are si un "ritual" fara sens. Trebuie sa stai cu spatele la usa deschisa a unei camere goale, dupa ce se intuneca si sa spui de 3 ori, tare, "Dracule, vino si te lupta cu mine!", iar acesta te va vizita noaptea, cam pe la miezul noptii. Poti sa incerci, daca nu ai ce face, dar nu se va intampla nimic. Am citit tot felul de relatari, unii spun ca au auzit zgomote pe langa usa camerei in care dormeau, altii ca era cineva cu ei in pat sau ca ii priveau in timp ce stateau in pat, dar cu siguranta a fost autosugestie si faptul ca au crezut intr-adevar ca se va intampla ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astea sunt doar niste chestii retardate, credibile doar pentru idioti sau boraci sub 9 ani.

| Xenya a răspuns:

Este o mare minciuna.

| AlexeHellsing a răspuns:

Nu, confirm existența diavolului, dar această teorie este greșită. Nu poți provoca diavolul decât păzind poruncile lui Dumnezeu. Făcând acestea nu-l provoci, ci doar îi faci pe plac. Diavolul este cel mai deștept teolog dintre toți. El nu se lasă provocat atât de simplu. Da, dacă ai fi locuitor în mănăstire s-ar putea să-ți fie un vecin care să te viziteze destul de des, dar așa... Nu, este imposibil. Sper că te-am ajutat...