Ioioi @stilhartu...cum am putut sa uit de meses si topor... apoi se subintelege...is un pic mai blonda de felul meu da nu'i bai ...si tu ai uitat de livada si casuta bantuita
Am baut o bere acolo. De placut, imi place primaria voastra...
Si am si cunoscut cateva persoane de acolo. Nu am tinut legatura, dar erau de treaba.
Am auzit de Zalau, am facut si eu geografie in generala. De ajuns acolo nu am ajuns, e destul de departe de mine, dar cand o sa ma duc o sa revin cu o parere
Tot timpul eluveitie mi-o i-a inainte. Ai uitat de topor si meses.
Zalau e un oras foarte frumos, linistit si cu oameni destul de ok. E aproape ca un sat sa zic asa. Sunt sanse foarte mari ca la fiecare 10 m sa vezi o persoana cunoscuta si sa stii cate ceva despre ea sau chiar sa iti fie prieten/a.
Cei care s-au saturat de aglomeratie ar putea veni in Zalau si ar avea parte de o adevarata vacanta relaxanta
Si eu sunt din Zalau
Pai...Zala' ii un oras echilibrat. nici prea in miscare non-stop nici prea linistit. ii tare
Zalaul e pliiin de tineri! parca te aflii in tabara odata ce ajungi in Zalau doar ca lipseste marea.mult tineret, seara orasul e viu si nu doarme pana dimineata datorita multor puburi si discotecilor... aa a si sunt multe muuulte fete frumoase ... daca ajungeti in Zalau, mergeti in Diesel club... o s aveti parte de o experienta de neuitat
Zalaul e bestial.trebuie s il vizitati.nu iese i nevidenta pri narhitectura frumoasa ci prin atmosfera.parca te aflii in o statiune pentru ca e plin de tineret si noaptea orasul nu doarme... daca ajungeti in Zalau, mergeti in Diesel Club pentru chef de chef