Oamenii nu mai apreciaza lucrurile marunte. Cand vezi unul pe strada fara o mana si ambele picioare te gandesti : de ce sa imi plang de mila? Sunt sanatos, pot munci, pot merge unde vreau etc etc. Oamenii vad prea multe la tv sau pe interent, cutarescu isi cumpara casa de 222milioane, cutareasca a facut o vacanta de n milioane si de asta cred eu ca mor ei de ciuda. Sunt oameni normali care nu au milioane si sunt foarte fericiti. O masina modesta, 2/3 vacante pe an, 2 copii. O familie. Ce majoritatea poate nu au avut vreodata.
Nu.
Ai viata super plictisitoare, daca visele si problemele tale se rezuma la o pereche de adidasi.
Viata e misto, dar nu la nivelul ala.
Înseamnă că nu prea ai avut probleme în viață dacă fericirea ta stă într-o pereche de ''adidași mișto'' .
Ma bucur ca ai realizat cât de norocos ești tu în comparație cu alți, viata e nedreaptă
Dar asta nu inseamna sa ne multumim cu nimic, poti gasi niste adidasi mai ieftini si buni https://www.emag.ro/......DPQ4VYBBM/
Trebuie sa apreciam ceea ce avem dar nici sa nu facem nimic, resemnarea nu e sanatoasa
Ochialbastri99999999 întreabă: