| Fatamuntilor a întrebat:

Eram in bratele lui Morfeu(zeul somnului).
Se facea in dimineata zilei de 4 august, dar anul 3223, au reincarcat toti.Eram aceeasi ca in ziua precendenta.Dar absolut toti, intelegeti?
Ei bine in visul meu s-au indentificat si eliminat conturile multiple, fiecare a ramas cu cel principal.Si nu ne lasa sa ne facem alt cont cand primeam ban.
Eram mai buni,mai inganduitori,mai politicosi, mai toleranti.
CEI ce primeau sfaturi, chiar tineau seama de ele.
Nu mai existau troli, nu mai facea nimeni misto.
Ce ziceti de visul meu?
Trebuie sa astept 1000de ani

20 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cam da.

| Fatamuntilor explică (pentru sadrian46):

Sa astept 1000 de ani? fix in acelasi loc?rolling on the floor
saraca Cristina nu va avea pe cine sanctiona
ps; sa nu iti schimbi poza de profil.

| sadrian46 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

O să mi-o schimb, că am slăbit.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fara trolli si frustrati cu conturi multiple, site-ul asta n-ar mai misca nimic.

| relian a răspuns:

Fiecare cu cel doare laughing ce vezi atit de important la websitele asta, sau la altul asemanator?
te ajuta cu ceva? Macar de am putea sa discutam live pe un chat public, poate asa ar fi fost altfel, care se plictisea si nu avea ce face, mai putea sa stea la povesti pe aici.

Baga astora cu TPU o prounere, sa faca un chat public, acolo stau oamenii la birfe.
Nu stiu de ce nici FB nu are asa ceva, eu cred ca ar fi mai atractiv decat cum este acum.
Daca nu mai gluesti, daca stiu si eu, sa mai rizi etc, ce viata mai e si aia laughing

| Fatamuntilor explică (pentru relian):

Situl asta chiar a avut chat, dar l-au scos.Cica nu era folosit.
ma gandesc pe chat exprimarea ar mult mai libera. DAR si riscul sa luptele sa fie mai crancene.
PS.Of, anonimul iar si-a editat /sters raspunsurile, oare de ce!

| relian a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Cine spune ca TPU a avut chat public? Nu a avut deloc, eu nu am vazut, nici auzit de asa ceva.
Anonimul cine este? Si despre ce raspunsuri si editari vorbesti? Asa sa stergi intrebari si raspunsuri poate oricine, sa reformulezi la fel, dar asta cu editarea o poti face numa intr-un anumit timp, nu stiu ore, zile, ceva genul asta, zile nu, poate o zi acolo, apoi nu mai poti modifica nimic.

| Fatamuntilor explică (pentru relian):

Cum nu a avut chat?
ia de aici
https://www.tpu.ro/blog/2014/03/21/o-veste-legata-de-chat-ul-tpu/
Anonimull este un personaj aparte
E la cel de al patrulea cont.Era suspendat, isi facea cont nou
Cum spuneam scria prostii/jignea si edita ori stergea
Sau dadea raspunsuri doar pentru cel a pus intrebarea, apoi stergea
NU i-am inteles gestul.Una e gresesti o literera, doua, un, alta e editezi fraze sau sa stergi.

| relian a răspuns (pentru Fatamuntilor):

laughing nu am stiut, dar se pare ca ala numa chat public nu era, scriai acu si aparea miine laughing eu vorbesc despre cehstii acum scrii acu apare, de aia nici nu folosea nimeni.
Cel putin asa au comentat unia, de o fi fost asa aia stiu care au prins vremurile alea.
Daca, mereu e si un daca, ar fi fost si functiona normal, iar oamenii nul foloseau stii ce arata asta? Ce utilizatori intra pe aici, adica pistol cu apa laughing zero barat, asa erau majoritatea si probabil asa is si acum.

De ce nu se folosea chatul ala public? Nu avea cine sa il foloseasca laughing pentru ca daca vinea cineva si intrebat asa in direct ceva, cine sai raspunda? Cucu bau, bunica fata mare laughing nu raspundea nimeni, pentru ca ala era nivelul, nimeni, pentru ca asta este nivelul TPU.

Dupa ce au inchis acel chat au apartu "desteptii" nu mai ai loc de ei laughing acu pot sa realizez ca pe aici intra de fa[t pleava laughing cei mai slabi oameni.
Pfff si cand ma gindesc ca unia se iau in bete, isi sustin balariile, sau mai stiu eu ce rahaturi, naspa.
Nu vad ca un chat public aici si cu oameni care ar detine informatii, ar stii, sa nu fie folosit.
Am o problema, intru, intreb, cineva o fi acolo, da un raspuns, spun multumesc si am aflat ceva.
Insa problema era ca nu era nimeni sa raspunda laughing

Ar mai fi inca un motiv pentru care au inchis, la timpul respectiv nu era banui la moda.
Alta cauza, spun unia tot acolo la comentarii, nu stiau utilizatorii de el, era de fapt un chat ascuns laughing

Adevarul il stiu doar cei care detin sau administreaza acest pistol cu apa TPU laughing sau peste prajit ce o mai fi.

| Fatamuntilor explică:

Multumesc Domnului ca nu sunt acolo!
si nici nu am de gand.
Oricum merci de atentionare!

| Fatamuntilor explică (pentru Fatamuntilor):

Anonim iar si-a sters raspunsul.

| Fatamuntilor explică:

Am inteles, sa traiti!rolling on the floor
raspunsul NU era pentru tine, Daca dispare il scriu din nou.
Nu cred sa incalce regulamenentul.Si raportul tau nu este de ajuns.

| Fatamuntilor explică:

Ce speri sa mi se intample?

| Fatamuntilor explică:

,,Să nu uiți câte jigniri am primit eu pe site TPU și în special nevasta mea și evreii.'''
nu din cauza mea!

| CdeMetal a răspuns:

Cum este lsdul

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Puțin ciudată visul ăsta nici nu prea am înțeles mai nimic conturi anul 1000 ciudată rău...

| Fatamuntilor explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Imi doresc un site curat.
Dar de vreo 5-6 ani a luat-o la vale.Au plecat multi useri valorosi, iar cei care au ramas nu sunt luati in serios
Zilnic lumea se certa, se jigneste la greu.GREU se poate raporta pentru ca de multe ori se da ignor.SE editeaza, sau sterg jignirile
Mai sunt de zis, dar ma lasa bateriile

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Aveți dreptatae Doamnă 1000000%%%%%%%%%%

Pe mine ma enervează cel mult întrebările cu femei și bărbați acolo începe nebunie și prostia cea mare de fiecare dată că femeia asa ca Bărbatul asa ca ala face

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Sper cu toată inima sa fie frumos sa avem o comunitate frumoasă săne înțeleg cu toți ca suntem oamenii nu dușmani nu mai zic nimic.

| Ararat a răspuns:

As vrea sa am si eu asa probleme in viata.

Întrebări similare