Trebuia sa iesi sa iti bagi pu in masa direct de fata cu mata. Asa merita prostii aia care critica cum ai zis in romanul de aici. Tu esti un om retras care s-a lecuit de panarame si nu-i mai arde de prostii dar nu ciudat, si nesigur pe tine ca tot esti in dubii la ce intrebari bagi aici
Chestia e ca orice le-aș fi zis tot împotriva mea s-ar fi întors... am ales sa tac. Nu a fost usor dar imi ziceam in sinea mea ca orice le-aș zice oricum nu le pasa si na, eram si al naibii de înmărmurit de ce mi se întâmplă. Eram surprins când am văzut cât de mult ma urăsc, asa ca am vrut sa vad pana unde ajung. Acum nici nu ii mai salut. Sunt niste lepre de oameni. Oameni care cred ca au urcat dintr-o dată, si nu treptat, asa cum ar trebui sa gândească. Această etapă, "așezarea la casa ta" este o etapă FOARTE GREA. Asa ca nimeni nu ar trebui să-și bage nasul.
M-am schimbat mult. E groaznic să nu fii acceptat de ai tăi! Groaznic!
Nici nu mai știi încotro s-o iei. Aș fi plecat din țară daca as fi avut bani. Acolo mi-as fi găsit rusoaice, chinezoaice mi-aș fi trăit viata.
Dă-o încolo. Trec mai departe, dar nu le uit numele.
De ce na?
Pentru că transmiți imaginea unui copil tembel și trezești o disonanță cognitivă, nu mai știe omul cu cine are de a face. Adică ești chiar așa aiurit, sau doar joci teatru,
RAY întreabă: