| leenah103 a întrebat:

Eram in parc si ma dadeam cu trotineta electrica si deodata trec 2 baieti mai mari tot cu trotinete electrice si striga "Fataa" asta a fost prima data cand am trecut pe langa ei dupa ei stateau intr-un foisor (nu se mai plimbau cu trotinetele) si eu trecusem pe langa foisor iar cu trotineta si iar striga fataa fataa. Si tot asa pana cand iar dadeam de ei si se mutasera in alt foisor si mi-a a zis unu "Fataa vrei o guma". Tot asa mai strigau fata fataa pana cand la ultima tura inainte sa plec au zis "Da nu ti se mai termina bateria aia la trotineta" si m-a si injurat unu. Eu ma plimbam singura si nu le-am facut nimic si ei s-au luat deodata asa. Si au mai facut si o gluma ceva de gradinita (fiind mai mari si s-au luat de mine prin asta). Eu nu inteleg de ce s-au luat de un necunoscut asa. Pentru ce?

4 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Aia nu sunt băieți aia sunt niște mizer. Sau loat de tine fără sale faci nimic clar erau niște bolnavi bine ca nu ai pățit ceva data viitoare ia-ți un spray lângă tine nu costa mult ia-ți unul carăl lângă tine mereu nu sti când apare Doamne ferește un handicap dinasta ști ce vreau sa spun( și uite așa din cauza la scarbele astea viața ta este în pericol iați un spray și cine mai face așa direct bagă-l pe gat dai dreacu de bolnavi ca ăștia nu sunt oamenii eu dacă eram în locul tău și eram fata ști ce faceam? Loam frumos un electro șoc dinăla și le spuneam așa la mizerile alea hi hi ce ochi frumoși ai și direct cartofi prăjiți îi făceam de nu-i făceam eu sa facă ca pești pe uscat vai de ei fi tare nu-ți fie frica de așa mizeri ia-ți spray la tine care face așa dai cu spray și dai dracu de bolnavi.

| c4nd4leante a răspuns:

Vroiau sa te violeze, bine ca nu ai patit nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De prosti.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Observ că și tu le-ai căutat prezența.winking