| RAY a întrebat:

Eram la profi si vad niste cereale care aveau 460 calorii per 100 grame, punga avea 500 si am realizat ca eu trăiesc doar prezentul, nu ma gandesc la ziua de maine asta ma duce la îngrășare iar, ce inseamna sa traiesti clipa?

13 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Daca vrei o shaorma la 1 kg dar totusi constiinta iti zice ca nu e ok, tu sa asculti de ce zice stomacul, el stie mai bine. Mananca acel ceva la momentul respectiv, nu-ti impune restrictii prostesti

| Mosotti a răspuns:

Clipa inseamna sa mananci ce vrei dar sa calculezi Kcal sa nu te ingrasi, referitor la subiect m-am referit la clipa.
Eu asa fac. Fac sa am 2300 K/zi si atat, in rest bag orice. Bag cateodata si 4 ciocolate, fac o cratita de catori prajiti proveniti din 2 Kg curatati, bag si 3-4 oua prajite si 1-2 copane, bate 3500 Kcal, nu conteaza! Apoi compensez si ies la 2300 media.
Bineinteles ca mananc tot ce e sanatos, asta clar.

Deci traiesc clipa fara sa ma ingras. Ma cantaresc saptamanal, am cantar electronic sa calculez exact kcal si am tot sub control.
Nu evit ci mananc si nu imi face rau.

Iar pe partea ce mai au prin ele, mi se rupe, o viata am, oricum daca e ceva, apar efecte dupa 20 ani in colo, nu imediat, beau Fanta fara zahar la greu ca-mi place. Imi traiesc clipa, mi se rupe ca mor mai devreme, ba mai bine ca nu apuc batranetea urata.

| RAY explică (pentru Mosotti):

As vrea sa filozofim putin despre gandirea asta traieste clipa, iar ajungem la hedonism, oare e scopul, sensul vieti sa ne traim clipa? sa cautam mereu placere? faza e proasta e ca uite ajunge la suferinta

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai ajunge daca nu avem control si echilibru, daca avem, nu se ajunge, si traiest si clipa. Daca imi vine sa mananc o prajitura o mananc, dar maine am grija sa mananc in asa fel incat sa nu am kcal in plus. Pai oricum viata n-are sens, asa ca daca tot exista, sa ne traim clipa avand placere dar sa avem grija sa nu dam in durere.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Deci u ai pofta pentru mancare? Sau mananci doar ca simti ca ti foame.
cand mi foame si nu vreau sa mananc atunci bag: Cafea cu ceva dulce Si trece. Pofta speciala nu am.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Stiu diferenta intre pofta vs foamete, am avut pofta nu foamete

| mentholinks a răspuns:

Cate kg mai ai?

| RAY explică (pentru mentholinks):

75 kg, da parca ti-am spus pe discord

| mentholinks a răspuns (pentru RAY):

A, da esti slab la 75.

Nu, mai am de dat 15 kg, bine bag 20 de km de mers pe jos dimineata, mi am propus intre 2-3 kg pe luna

Ce inaltime ai?

Noi am vb toate astea pe discord

Da? Nu mai tin minte.