| HypnoticPoison a întrebat:

Erau acum ceva timp p hi5-uri ceva postari despre cum ar trebui sa fie un baiat si cum ar trebui sa se comporte cu fata de langa el...stie cineva cum pot sa gasesc ...sau da-ti -mi ideii in legatura cu tema asta (cum ar trebui sa se comporte un baiat pentru a cuceri fata de langa el ) Ms :*:*:*

1 răspuns:
| Mee a răspuns:

Un baiat...ar trebui sa fie pe gustul fetei, adica degeaba faci tu indicatiile date de altii daca ei nu i-ar placea. Uite eu iti dau dar ti-am zis mai devreme...: Baiatul, trebuie sa fie dragut 40%, amabil, amuzant, sa nu fie nesimtit, baiatul trebuie sa respecte fata; x, baiatul trebuie sa nu o insele, baiatul trebuie sa fie stilat, baiatul trebuie sa-i faca complimnte, baiatul trebuie sa o priveasca fix si s-o cucereasca cu farmecsmug, baiatul trebuie sa aiba o freza cool, baiatul trebuie sa aiba gusturi la muzica bune, baiatul trebuie s-o tina de mana si s-o sprijine la greu, baiatul trebuie sa se gandeasca la fata fiindca ea va simtii asta, baiatul trebuie sa faca tot posibilul sa gaseasca id sau numarul fetei de telefon pentru. a-i spune ca o iubeste( de preferabil pentru. fata ar fi fata in fata ca probabil sa va si :*), baiatul trebuie sa stie gusturile fetei, baiatul trebuie sa se intereseze despre tot ceea ce e legat de fata, baiatul trebuie sa stie cum s-o sarute, baiatul trebuie sa-i trimita mesaje, baiatul trebuie s-o pupe pe obraz inainte de orice, baiatul trebuie sa fie constient si sa o iubeasca mult pe fata, baiatul trebuie sa fie destept(depinde de gusturi), baiatul trebuie sa aiba compatibilitate si cu zodia fetei, baiatul trebuie s-o invite undeva, baiatul trebuie sa vorbeasca mult cu fata(pentru a se cunoaste), in principiu cam astea sunthappy