| Duta_Alexandra_1998 a întrebat:

ESTE ADEVARAT CA APOCALIPSA ESTE PE 21 DECEmbrie? voi credeti in asa ceva? eu nu.cred in dumnezeu nu in cacaturile astea

Răspuns Câştigător
| justifyme a răspuns:

Daca ne-am lua dupa povesti, apocalipsa ar fi venit in 2010 ( mai ti minte nu, ce dezbateri pe tema asta au fost ), acum s-ar zice ca ar veni in 12.12. 2012 sau in 21.12. 2012,
iar daca ne luam dupa biblie, stam linistiti cu gandul la venirea lui Dumnezeu pe pamant, in biblie se specifica ca nici macar fiul Lui nu stie exact cand va veni apocalipsa.....deci nu te panica ca nu vei apuca Craciunul anului 2012,
pa pa :*

11 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

La fel de bine s-a precizat asta si alte dati, care evident au trecut si uita-ne pe noi aflati aici, in prezent, si in loc sa ne bucuram de timpul pe care il mai avem ( 30-40-100 de ani, fiecaruia cum ii este dat) facandu-ne griji cu privire la renumit adata de 21 decembrie 2012, care va trece si ea ca o alta zi obisnuita, avand neobisnuit doar o mai mare cantitate de prostie/grija/curiozitate/teama.

| CautNume a răspuns:

Pana acum "am mai murit" si-n 2011, 2009, 2006...

| Vokii a răspuns:

Eh, să mai aştepte un pic, atunci luăm şi noi vacanţă! ^^

| SergiuBoss11 a răspuns:

laughingdaca e adevarat si vine apocalipsa noi adolescentii ne-am pierdut toata viata la scoala!
eu unul nu cred! E inventata sa manipuleze lumea, atata tot!

| LucaTheodor a răspuns:

Nimeni nu poate stii. Doar Dumnezeu stie cand va fi apocalipsa. De multe ori multi oameni au precizat ca sfarsitul lumii se va petrece la o anumita data. S-a intamplat asta?!

| Onlyshadowsinmylife a răspuns:

Sall,eu nu cred in APOCALIPSA; se mai spunea ca va fi si la 2000, si la 2008 si la 2012. Se pune intrebara UNDE E?

| Panteras a răspuns:

Eu cred ca e adevarat treaba cu apocalipsa dar pe 21 decembrie este o prostie nimeni nu stie cand va veni

| Duta_Alexandra_1998 explică:

De fapt nici eu nu cred in asta dar profa mea de religie ne-a spus o poveste reala care i-a spus-o un parinte ca in iunie vara trecuta la o biserica din ierusalim a fost un om care nu credea in dumnezeu si dumnezeu i s-a aratat si ii spusese ceva de genu ca va veni sfarsitul sau nu mai stiu ce a zis ca ne-a spus-o mai de mult

| Duta_Alexandra_1998 explică:

O prietena de-a mea a spus ca apocalipsa a mai venit odata in 1900 si ceva si cica bunicasa era sa fie lovita de un meteoritlaughing laughing

| LucaTheodor a răspuns (pentru Duta_Alexandra_1998):

Este imposibil. Datorita:
1. In 1900 nu s-a intamplat nimic grav.
2. Daca meteoritul lovea Pamantul si ea ar fi murit datorita dimensiunilor mari ai meteoriului si viteza meteoritului.

| PinguinulSaltaret a răspuns:

Normal ca apocalipsa nu e in 2012, am conserve pe care scrie ca expira in 2013!