Pai si daca sa zicem ca nu dormi noapte de noapte cine te tot viseaza? Normal ca NU este adevarat!
Gândeşte logic! Cum poate să fie adevărat? Dacă nu poţi dormi, sunt "n" cauze, nu că te visează cineva!
Nu e adevarat. E doar un mit. O persoana daca nu poate dormi noaptea inseamna ca ori a mancat la ore nepotrivite, ori are ceva pe suflet care o nelinisteste. Sau daca nu ce ti-am zis eu ...cine stie?! Binee, nu e exclus sa fie adevarata povestioara asta sau ce e ea. Poate fi reala. Poate chiar cineva te viseaza. Nu stiu ce sa zic. Ar fi intr-adevar frumos sa fie adevarat ce se spune! dar nu e sigur. Dupa cum vezi, nimeni nu stie daca e adevarat sau nu. Fiecare isi da cu parerea! Bafta poate aflii sper ca ti-am fost de ajutor
Probabil este adevarat! eu ma gandesc la un baiat in fiecare seara si ni pot dormi! deci, ar fi si da 50% dar si nu%.
Sunt fata si sa vezi ce chestie si eu patesc la fel dar in acelasi timp ma gandesc si la acel baia daci mie-mi place sa cred ca e adevarat DE CE NAR FI?
Daca ar fi asa fata de care eu sunt indragostit ziua cand sunt cu ea ar adormi in picioare. Deci este un mit, omul daca nu doarme noaptea este din cauza ca are ceva probleme sau ca il streseaza ceva.
anonim_4396 întreabă:
AndreiDamian1 întreabă:
MadaAwwr întreabă: