anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca atunci cand un baiat afla ca o fata este indragostita de el, incepe sa se distanteze? pentru ca nu mai exista sentimentul ala de "cucerire"?

Intrebare pentru baieti : Cum ati reactiona daca ati afla ca o fata e indragostita de voi de 2 ani?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de la caz la caz.
Multi baieti vor doar o aventura si se feresc de fetele care se indragostesc peste cap, pentru ca greu pot scapa de ele.

| Doub a răspuns:

Dacă şi lui îi place de ea, nu are cum să se distanţeze... poate doar dacă e idiot. Dacă nu i-a plăcut niciodată de ea, da, o să se îndepărteze.

| OldSoul a răspuns:

1.Depinde de la persoana la persoana, si mai mult de atat depinde daca sentimentul este reciproc.

2.As intreba-o de ce nu mi-a spus din timp.

| mgtow a răspuns:

I-as zice ca nu are viitor langa mine ca sa isi piarda speranta nefasta crezand ca eu voi fi prost in situatia asta

| RAY a răspuns:

Daca nu-mi place de ea i-as spune in fata nu sa-i dau sperante false, daca imi place de ea as incerca sa o descopar sa vad daca ne placem resiproc sau era o iluzie din partea ei, nu stiu cum gandesc alti baieti, presupun ca la varsta voastra uni baieti cum vor sex nu au chef sa stea cu una mult timp de aia fug de indragostite

| LoveSleep a răspuns:

De 2 ani laughing
M-ar pufni rasul.