anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca cu 5.000 de ani in urma exista o stea la Polul Nord care era mai luminoasa decat soarele? Ati auzit si voi aceasta poveste?

1 răspuns:
| RKBlue a răspuns:

Urmeaza 2 scenarii diferite.Il alegi pe cel care iti place.Practic ele sunt la fel, exceptand finalurile.

Eu: NU
Tu: Ce nu?
Eu: N-am auzit de aceasta poveste si cred ca e cea mai mare prostie pe care am auzit-o astazi( a dous de fapt, prima e ca ar trebui sa luptam impotriva lgbt)
Tu: Deci zici ca nu crezi in aceasta poveste?
Eu: Nu.Motivele sunt evidente!
Tu: Si care ar fi acele motive?
Eu: Daca ar fi fost mai luminoasa decat soarele, automat se afla la o distanta prea aproape de soarele nostru si atunci nu ar fi existat pamantul...
Tu: Dar exista stele de diferite dimensiuni si atunci inseamna ca lumina mai tare!
Eu: Da, sunt stele de diferite"grade" ale luminozitatii si marimii.
Soarele are marime medie si lumineaza pe masura. Dar daca o alta stea, si de marime mare ar lumina sau ar fi luminat mai puternic decat soarele, asta insemna ca se afla prea aproape de sistemul nostru stelar.
Tu: Da, cred ca te inseli, caci...(expune motive)
Eu: Crezi ce vrei.
Tu:...

Sau

Eu: NU
Tu: Ce nu?
Eu: N-am auzit de aceasta poveste si cred ca e cea mai mare prostie pe care am auzit-o astazi( a dous de fapt, prima e ca ar trebui sa luptam impotriva lgbt)
Tu: Deci zici ca nu crezi in aceasta poveste?
Eu: Nu.Motivele sunt evidente!
Tu: Si care ar fi acele motive?
Eu: Daca ar fi fost mai luminoasa decat soarele, automat se afla la o distanta prea aproape de soarele nostru si atunci nu ar fi existat pamantul...
Tu: Dar exista stele de diferite dimensiuni si atunci inseamna ca lumina mai tare!
Eu: Da, sunt stele de diferite"grade" ale luminozitatii si marimii.
Soarele are marime medie si lumineaza pe masura. Dar daca o alta stea, si de marime mare ar lumina sau ar fi luminat mai puternic decat soarele, asta insemna ca se afla prea aproape de sistemul nostru stelar.
Tu: Ok, am inteles, si...(spune niste cuvinte)
Eu: Ma bucur ca te-am ajutat.

Întrebări similare