| cami21 a întrebat:

Este adevarat ca daca ti se innegreste pielea de la aur ai probleme de sanatate?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti sigura ca e aur, ar fi bine sa-ti investighezi ficatul. Nu e obligatoriu sa ai probleme, dar poate fi un semn. Se pare ca aceasta inegrire apare mai des la persoane cu hepatita cronica.

| bluerose a răspuns:

Nu ai probleme de sanatate, da nici ala nu e aur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista doua variante, ori faci o ciuperca de la aur dar nu cred, problemele de sanatate sunt excluse pentru ca la majoritatea bijuteriilor testate ca fiind producatoare de inegrire a gatului degetelor (depinde unde este purtata bijuteria ), au aliaj prea mult, deci nu se respecta formula de prelucrare a aurului (aurul se aliza cu argint cupru si zinc care sunt desigur ieftine ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o mare dilema de ce se innegreste pielea de la aurul toti au pareri dar nimeni nu da un rasp concret

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru(si am inelele de vreo 10 ani si nu am patit asta pana acum)chiar acum am vazut ca sunt neagra pe la maini si am intrat pe net sa vad ce inseamna. E posibil sa fie de la ficat pentru ca stiu ca am mici probleme cu ficatul (urmari de la operatia de apendicita)deci, urmatorul pas...doctorul

| cami21 explică:

Pentru brigaela...este aur cu sigurantza... port de mult aur, insa niciodata nu mi s-a intamplat sa mi se inegreasca degetelethinking si acest inel de la care mi s-a inegrit il am de foarte mult timp si nu mi s-a mai intamplat asta... poate ca este vb aici si de probleme de sanatate.thinking am sa imi fac si niste analize sa fiu sigura...va multumesc la toti pentru sfaturi:*:*::*:*